sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Syksyä ja pikkuisen jouluakin

Hurjaa vauhtia nämä viikot menevät eikä tekemisestä ole puutetta! Koitin laittaa hiukan rauhallista tunnelmaa tuikuilla. Talolyhdyn sain viime vuonna siskolta. Taidan metsästää tuon talolyhdyn kaveriksi jostain pari muutakin. Valkoinen sydänkranssi on Prismasta.Päätin perjantaina, että ompelen viikonloppuna niin paljon kuin jaksan ja niin tein. Muorin kaupalle on valmisteilla useampi lämmin vauvapeitto. Uutena mallina on tämä kruunupeitto. Nyt on valmistumassa vaaleampi ja tummempi versio pojalle. Mielestäni näistä tulee ihania pikkuprinsseille.Pari viikkoa sitten ompelin jo kuusenkoristeita. Olen koittanut ommella myös joulumyyjäisiä varten.

Ja näitä perinteisiä lippunauhoja.

Ja sitten tein uutena mallina tällaisen miniviirinauhan, mikä on tositosi pitkä ja minimaalisista viireistä koottu. Ajattelin, että tämä voisi olla kiva joulukuusen oksilla.Näitä on siis tarjolla joulumyyjäisissä varmaankin lokakuun lopussa/marraskuun aikana.
***
Ja ettei ole ihan mennyt ompelemiseksi, lähdimme aamulla Muorin ja Vaarin kanssa samoilemaan Sipoon metsiin. Ja näitä suppilovahveroita oli tarjolla. Aikamoisen satsin löysimme, mutta kun käytin ne pannulla niin kutistuivat aikalaila. Laitoin pakkaseen kaikki. Saa näistä pari piirakkaa, keiton tai kastikkeen.
Tämä viikonloppu oli ihan liian lyhyt. En ehtinyt kunnolla palautumaan viime viikon työruuhkan vuoksi eikä lohduta yhtään, että tuleva viikko on ihan yhtä kiireinen ja vaativa. Hitsi! Mutta eiköhän se jotenkin suju.

5 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia!
  Niin on, viikonloppu ihan liian lyhyt! Niin paljon kaikkea tekemistä ja toisaalta kiva olla välillä mitään tekemättäkin. Huoh...
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 2. Nuo viiriketjut ovat sitten kauniita ja kivoja, voi käyttää vaikka missä! Kovasti olet taas raikkaat viirit ommellut - ihanat kerrassaan!

  Tsemppiä ensi viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Ompelukset näyttää kauniilta. Minustakin aika ja päivät kuluu niin nopeasti ettei kerkiä perässä pysyä. voi kun olisi vuodokaudessa enemmän tunteja vai pitääkö näitä hommia ja harrastuksia vähentää...tiedä häntä.

  VastaaPoista
 4. Voi miten hienoja ompeluksia jälleen, sinä se olet niin aikaansaapa. Viirinauha pienillä lipuilla on varsin ihana, jolukuusessa varmasti kaunis!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!