maanantai 4. lokakuuta 2010

Kynttilöistä ja kankaista

Näillä taitaa saada parhaiten ihanaa syksyn ja joulun tunnelmaa aikaiseksi. Kynttilöillä ja kankailla. Löysin laatikon kätköistä suklaaruskeita Pentikin kruunukynttilöitä. Lisäksi löysin ihanan sellofaanikääreen täynnä Puttipajan kynttilöitä. Muistan toissakesäisen käyntini Jyväskylässä Puttipajan liikkeessä. Ostin kruunukynttilöitä ja pyysin paketoimaan ne minulle.
Voihan sitä pyytää kääräisemään kauniiseen pakettiin vaikka tuote tuleekin omaan käyttöön =D Purkissa on PartyLiten ihania tuikkivia. Kukaan ei ole pitkään aikaan järjestänyt kynttiläkutsuja. Olis niin mukava osallistua. (Odotan kutsua PartyLite-kutsuille...)

Tarjoustalosta löysin muutava viikko sitten tällaiset somat kynttiläpurkit. Eihän noita raaski edes avata.

Tänään saapui Ompelun Ihanuudesta tilaamani pallokuosiset kankaat. Siskolta ostin Stenzon punaruutua-ja pilkkua jouluompeluksiin. Samettinen pilkkunauha on Ihan Pienestä Putiikista.


Muutaman sydämen tein uudella piirtämälläni sydänmallilla. Somisteena pitsiä ja Amor Vincit Omnia-nauhaa. Harmittaa, kun en muista mistä ostin nauhan. Olis pitänyt ostaa enemmän.

Uusi sydänmallini on enemmän pitkulainen kuin ennen.Tällaista täällä.

8 kommenttia:

 1. Voi miten auniita sydämiä. Minäkin ompelinjo muutaman punapilkullisen. Punainen väri on alkanut taas villisti viehättää, tahdon sitä kotiini jo nyt.
  Miten sulonen tuo pilkkunauha ja kaikki uudet kankaasi.

  VastaaPoista
 2. Minustakin kauniita sydämiä. Tykkään pitkulaisista. Ja kangaspino näyttää kutsuvalta. Pian taitaa kone surista...

  VastaaPoista
 3. Kynttilät on niin parasta syksyssä. Ja Partylite-kutsut ihanine tuoksuineen aina niin tunnelmallisia :) Kauniita sydämiä!

  VastaaPoista
 4. Kynttilät ovat kyllä kauniita, varsinkin kun niitä on paljon yhdessä :)
  Sydämet ovat myös kauniita, itsekin leikkasin juuri kasan sydämiä odottamaan ompelukärpästä...

  VastaaPoista
 5. Kynttilät on parasta syksyssä!

  Mukavaa viikkoa sinulle, toivottavasti pääset kutsuille..;)

  VastaaPoista
 6. Upeita ompeluksia ja joulua minäkin jo kovasti mietin. Viime jouluun poiketen meille tulee entistä enemmän puna valkoista :)

  VastaaPoista
 7. Mä mietiskelen josko jaksaisin järkkäillä kynttiläkutsut loka-marraskuussa... :) omat konsultinoikeudet taitaa olla jäissä, kun en ole aktiivinen ollut aikoihin, mutta pitää pyytää joku kaveri apuun :) ilmoittelen sulle sitten, jos kutsut järkkään!

  VastaaPoista
 8. Hei Hanni! Ihana blogi sinulla! Olen ollut "hiljainen" lukijasi jo hetken aikaa, mutta nyt ajattelin kommentoida, koska löysin sattumalta nettikaupan jossa tuota "amor vincit omnia" -nauhaa myydään, eli täältä löytyy: http://www.juliaart.fi/koristenauha-amor-p-1533.html

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!