lauantai 2. lokakuuta 2010

Täällä taas

Nettiyhteyden kanssa on ollut ongelmia tämän viikon aikana. Bloggailu on ollut vaikeaa ja aika ajoin mahdotonta. Iltaisin olen roikkunut Saunalahden vikailmoitusluurissa. Puhelinlasku on ens kuussa varmaan miljoona euroa! Kun vikailmoitus numeroon soittaa, jonotusajaksi luvataan 15 minuttiia, toisinaan 25 minuuttia. Todellisuudessa palvelua saa odottaa tunnin! Ja kun vastataan, nettiyhteyden vikaa selvitellään toinen tunti. Ja sama rumba uudestaan joka ilta, kun aina vaan tökkii yhteydet.
***
No, nyt on homma hoidettu ja yhteydet pelaa. Tänä aamuna sain virtapiikin seurauksena siivoushulluuskohtauksen. Kohtausta kesti n. 1h 20 min. Imuri jäi kohtauksen jälkeen olohuoneen lattialle ja pääsi takaisin siivouskaappiin vasta illan suussa. Lakanat pääsivät pesuun ja peitot ja tyynyt tuulettumaan. Sänky vaan on edelleen petaamatta ja tyynyt vielä haukkaamassa raitista ilmaa. Eli homma jäi pahasti kesken! Puhtaat pyykit on pesukoneessa. Jaksavatkohan ne odottaa huomiseen aamuun ripustajaa?!

Siistityistä kohdista otin kuvia. Sekasotkun kiersin, ettei kamera pääse tallentamaan.


Tuon ikkunapokan nostin sisälle partsilta.

Parvekkeella on aika autiota. Laittelin kesän pakettiin. Ja ajattelin, etten laita edes kanervia, kun varisevat sitten niin ikävästi. Voi olla, että muutan vielä mieleni.


Joulu on joka päivä mielessä kaikenmaailman ompeluksien muodossa. Ideaa pukkaa ja on pakko heti toteuttaa. Mulla on tätä nykyä niin paljon tekemistä, että olen alkanut unohtelemaan asioita, tosin työssä olevia asioita en unohda ja se on rasittavaa, merkki stressistä. Olen ihan loman tarpeessa!


Jos saisin päättää, jäisin hetkeksi kotiin, pois töistä, mutta palkka juoksisi =D Kotona möllöttäisin ja pötköttelisin, ompelisin ja kävisin ostoksilla =D Tosi helppoa!

***

Huomenna on Airin (kummityttöni) 7-vuotissynttärijuhlat. Tiistaina on oikea päivä, silloin lähdemme konkkaronkan kanssa sirkukseen. Nyt taidan hetken lueskella blogeja. Tsiljoona juttua jäänyt lukematta tämän viikon nettinongelmien vuoksi.
***
Palaillaan!

7 kommenttia:

 1. Näistä sun siivoispuuskista on hauska lukea, kun itsellä ei tuollaisia juuri esiinny...;) Tarttis kyllä esiintyä, mutta kun ei niin ei. Kuule, jos joskus tuntuu että vimma tulee kaksi kertaa peräkkäin, niin voisit varmaan tulla meille sit tokalla kerralla...? Hih!

  Ihania joulukoristeita olet taas ommellut. Ahkerana kun mikä!

  Mukavia kemuja!

  VastaaPoista
 2. Hauska siivous puuska :) Piti jo aikaisemmin kertoa mutta aika haipakkaa on ollut joten vasta nytten. Ompelemasi tyyny johon idean sait aamuyöntunteina on upea!

  Kivasti olet jo joulun tunnelmia siellä luonnut, minulla ei vielä niin pitkällä. Jospa piakkoin saisi aikaiseksi :)

  Iloista tätä sunnuntai päivää sinulle, hetki sitten näyttää päiväkin jo vaihtuneen ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo poka ja niin kaunista muutenkin! Jouluompelukset ovat valloittavia :)

  VastaaPoista
 4. Siivouspuuskat on hyviä, saa pienessä ajassa paljon aikaiseksi.
  Samoilla ehdoilla voisin minäkin jäädä hetkeksi taas kotiin,tekis mieli vaan kaikkia joulujuttuja tehdä, mutta viikonlopun aikana ei paljon ehdi kun on muutakin tehtävää.

  Ihania jouluompeluita, tykkän kovasti.

  VastaaPoista
 5. Minullekin aika ajoin tulee noita puuskia ja vimmoja. Pahinta niissä on juuri se, että puuska laantuu yleensä kesken homman tai aika loppuu kesken. :) Mutta kauniita siivottuja nurkkia teillä nyt siellä. Ja voi että nuo palvelunumerot ovat ärsyttäviä! Olen joskus jonottanut samanlaisia aikoja useaan kertaan (kerran vastattiin ensin 20 minuutin jonotuksen jälkeen ja sitten piti yhdistää laskutuspuolelle ja puhelu katkesi yhdistettäessä... ja eikun uudestaan jonoon) vain valittaakseni väärästä matkapuhelimen laskutuksesta. Sain kyllä hyvityksen näistä palvelunumeropuheluista.

  VastaaPoista
 6. Hei, oletko ajatellut callunoita? Ne eivät varise. Pitävät värinsä ja kukintansa kuukausitolkulla, eivätkä karista niitä pois, vaikka talvella karistelee lumia oksista. Kanervathan viimeistään lumien tullessa karisevat ikävästi.
  Vaihdoin itse callunoihin viitisen vuotta sitten. Olen tosi paljon tykännyt, enkä enää kanerviin vaihtaisi. Joka syksy raahaan kuistille callunoita, tykkään tosi paljon. Voin suositella:)

  VastaaPoista
 7. Callunoita suosittelen kans, juuri tuon varisemattomuuden vuoksi.

  Ihania ompeluksia :)

  Kiva lukea, että muillakin jää asiat kesken, meillä jää ainakin se imuri aina eteiseen ja sit sen yli hypitään pari-kolme päivää, kunnes taas imuroidaan ;)
  Ja mikä noissa pyykeissä on niin hankala ripustaa... Mulla suurinosa menee kuivausrumpuun, mut ne loput sit laittaa narulle, ei vaan viitsis...

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!