lauantai 16. lokakuuta 2010

Kyökkihommia

Vaikuttaa siltä, että talvi hiipii hiljalleen. Parina päivänä on muutamat hiutaleetkin leijailleet maahan ja auton ikkunoita on saanut aamuisin rapsutella. Huomenna olisi renkaiden vaihto edessä. Mennää Vaarin ja Muorin luokse päivää viettämään ja samalla vähän laittamaan autoakin talvikuntoon. Keskiviikkona on työmatka Poriin, joten auton pitää olla turvallinen.

Tänään on tuntunut pitästä aikaa siltä, että on päässyt rentoutumaan. Nukuttiin kahden tunnin päikkäritkin, käytiin kävelyllä ja leikkipuistossa ja siivosin vähän varastoakin. Ja keittiössä on tullut huseerattua. Pakkasesta löytyi vielä vadelmia, joten pyöräytettiin piirakka.Herkullista, vaniljaista.Oikean käden etusormi on ihan kipeä, kun olen eilen illalla ja tänäiltana tikannut vauvatilkkupeittoja Muorin kaupalle myyntiin. Nyt on 6 peittoa valmiina. Otan niistä huomenna päivänvalossa kuvia, kun pimeän aikaan kuvista tulee ihan ruskeita. Kylläpäs aika rientää, kello on jo lähe spuolen yön. Pitkien päiväunien vuoksi ei paljon nukuta tällä hetkellä =D. Vois vaikka tehdä kierroksen Huuto.netissä, pitkästä aikaa.
Ps. Arvontaa on tulossa lähitulevaisuudessa, sillä jostain ilmaantui yhtäkkiä uusia lukijoita ja määrä on jo yli 100 =D

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja ompeluksia täällä taas! Tosi ahkera olet kyllä ompelemaan ja tekemään kaikkea! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Nam, mikä piirakka :-9

  Rauhallista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Olisipas namia... :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 4. Herkunnäköinen piiras ja tekstiilit!

  VastaaPoista
 5. Nams! Ja ihania keittiöliinoja :)
  Hyvää sunnuntain jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia taas. On aina niin kiva katsella kauniita astioita ja muita ihanuuksia.

  Tervetuloa meidän kaupunkiin :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!