sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Vauvoille lämmintä

Tässä ne ihanat vauvapeitot nyt ovat, valmiina ja Muorille toimitettuina. Olipas taas mukava tehdä näitä pitkästä aikaa. Vielä olisi pari peittoideaa toteutettavana.


On hempeää ja vähän värikkäämpää vaihtoehtoa. Käsin tikkasin, sormet hellinä, mutta ei haittaa, kun olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen.


Ja pitihän sitä tehdä Muorille vähän jouluisia koristeitakin kaupalle, jouluilmettä antamaan.


Tämä oli tällainen ompelupostaus tällä kertaa. Nyt naputtelen Siirin vaatteita Huuto.netiin myyntiin ja samalla seuraamme Tanssii Tähtien kanssa-kisaa ja Siiri tanssii balettia, korkokengät jalassa =D
***
Ensi viikko on sisällöltään poikkeavampi töiden ja vapaa-ajan suhteen. Tiedossa on vain 1 normi työpäivä, huomenna on kehittämispäivä, tiistaina on se normipäivä, mutta Mummi tulee Torniosta ja huolehtii Siiristä 2 päivää, joten Siiri menee serkun luokse oleilemaan ja minä saan ansaittua omaa aikaa, keskiviikkona suuntaan Poriin työmatkalle ja loppuviikko meneekin opintovapaan eli opiskelujen merkeissä. Kaivattua poikkeamaa viime aikojen kiireeseen.
***
Kiitos kaikille ihanille ihmisille sydäntä lämmittävistä kommenteista =D

10 kommenttia:

 1. Voi nämä ompelukset on niiiiin ihania :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten kauniita peittoja!
  Onko nämä siihen "nupulle peitto" keräykseen?

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kaikki!!! Eiks ookkin käsintikkaus kivaa hommaa? Vaikkakin sormet siinä kärsii...
  Saanko udella, että missä sun muorillasi on puoti?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kannustavista kommenteista =D Muorin kauppa on Järvenpään BOBO, joten sinne teen myyntiin kaikkea lapsellista =D Nämä peitot eivät siis ole Nuppu-kampanjaan vaan vähän isommille vauvoille. Nuppu-peitotkin ovat kyllä valmistumassa =D

  VastaaPoista
 5. Siis kerrassaan lutuisen söpösiä peittoja <3

  VastaaPoista
 6. Oijoi, mitä ihanuuksia! Olet kyllä todella idearikas!

  VastaaPoista
 7. Kauniita ompeluksia, taas! Itse en ole koskaan tikannut peittoa käsin, mutta voin kuvitella sen olevan sormiin tuntuvaa työtä!

  VastaaPoista
 8. mikä tämä muorin kauppa on, jolle teet? Teetkö myös muille muoreille myytäväksi?

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille ihanille kommenteista!
  Mervi: Muorin kauppa on äitini liike eli Järvenpään BOBO. Tällä hetkellä ei aika riitä ommella muille muoreille =D Omalle Muorille vain.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!