torstai 27. tammikuuta 2011

Nurkantekijä

Koti on nyt myllerryksessä! Ja on vielä ainakin 2 viikkoa ennenkuin saan uuden televisiotason ja makuuhuoneen kaapin. Väliaikaisratkaisuilla mennään, mutta on sentään olohuoneesta 2 nurkkaa valmiina =D Aloitan näemmä sisustamisen nurkista. Ensin tein "Kellonurkkauksen", josta olikin juttua aikaisemmin ja nyt viimeistelin vastakkaisen nurkkauksen, "Tuolinurkkauksen".
***
Ostin muutama viikko takaperin Hobby Hallin myymälästä kolmen korin sarjan, kun oli poistolavalla edulliseen hintaan. Isoin kori toimii nyt olohuoneessa torkkupeittojen ja tyynyn säilytystilana. Keskikokoiseen ja pienimpään koriin laitoin Siirin DVD:t ja mun neulomuslangat.

En välitä yhtään perinteisistä kirjahyllyistä. Siksipä kaikki tarvitsemani kirjat ovat tuolla piirongin alla olevassa rottinkikorissa. Täytyy kehitellä luovia ratkaisuja, kun ei sitä omaa kirjastohuonetta tähän huusholliin saa. Sitten, kun rakennutan itselleni unelmieni talon suunnittelen kirjastohuoneen jonne tulee hienot valkoiset Boknäsin hyllyt lattiasta kattoon. (Tämä on siis unelmointia...)

Huomatkaa korivillitys. Oikeastaan kaiken voi laittaa koreihin =D Tuo funkkistuoli on muutaman vuoden takainen ostos Lieksasta, kirpputorilta. Äitylin kanssa verhoiltiin se uudelleen Kuopiosta löytyneellä raitakankaalla. Tykkään tuolista edelleen, ainoastaan käsinojien sävy pistää silmään.


Tänään minua haastateltiin lehtijuttua varten. Aiheena bloggaaminen. Kiitos Vivi kivasta juttutuokiosta =D Jutustelu saattaa poikia jotain muutakin, mutta siitä sitten myöhemmin. Ja nyt yh-äidillä on omaa aikaa. Se taitaa mennä sohvalla pötkötellessä. Voi rentoutus sentään!

5 kommenttia:

 1. Täällä toinen kori-fanaatikko ;)
  Meillä on myös samansuuntaiset haaveet mitä kirjastohuoneeseen tulee - olisi se ihana! (Ja omaani tulisi myös pari lasiseinää/katto, josta voisi ihailla tähtitaivasta huopaan kääriytyneenä takkatulen loimussa. Niin... ja siis takka myös!) Haaveita - niitä pitää olla =)

  VastaaPoista
 2. Mistä sen haastattelun voi sit lukea?
  Upeita koreja ostit!
  Oikein mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Vaakku: Ihania haaveita sinulla myös =D

  Arja: Kerron haastattelusta enemmän, kunhan se on valmis ja tiedän julkaisuajankohdan =D

  VastaaPoista
 5. Kivoja koreja!
  Täällä on kans yksi kori-fanaatikko, niitähän ei ole koskaan liikaa...! ;D

  Mielenkiinnolla odottelen minäkin sitä haastatteluasi. :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!