tiistai 25. tammikuuta 2011

Antaa kaikkien kukkien kukkia

Tänä iltana, kun olisi pitänyt kirjoittaa kouluhommia, niin minäpä keskityinkin ompeluun. Jonossa ja suunnittelun alla on tällä hetkellä 4 tilkkupeittoa ja muutama tyynynpäällinen. Pikkuhiljaa ja hyvällä mielellä edistyvät tilaustyöt.
***
Sain päähäni jo pari viikkoa sitten ommella näitä kukkia ja tehdä niistä hiuslenkkejä Siirille. Oli ihan pakko alkaa tänään ja innostuin vietävästi, kun huomasin että lopputulos on mieluisampi kuin osasin odottaa. Pieneen sitä ihminen on tyytyväinen.
Näiden kukkien suhteen mulla on useampi muukin idea päässä pyörimässä. Joten kukkien ompelu jatkukoon. Ja koska innostuin näiden hiuslenkkien teosta kovasti niin jos joku lukijani haluaa ilahduttaa pientä prinsessaa uniikeilla hiuskoristeilla niin ei muuta kuin s-postia tulemaan ThelmanKammari@gmail.com. Pampulaparin hinta on 8 euroa postikuluineen.
***
Nyt täytyy varmaan mennä yöunille. Viime yö meni ihan harakoille, kun yskitti niin vietävästi ja nauttimani yskänlääke sai aikaan ylimääräisiä sydämentykytyksiä. Tää yskä on nyt varmaan jälkitauti toissaviikon flunssasta.
Valoa arkeen!5 kommenttia:

 1. Ihania pampuloita:-))
  Pikaista paranemista<3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kukkasia olet tehnyt!:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kukkia! Me tarvittais tuollasia kolme paria... :)

  Alvakin yski tänä aamuna, toivottavasti menee pian ohi kummaltakin!

  VastaaPoista
 4. Ihania pampuloita! Ja iihana blogi.
  Uusi lukija ilmoittautuu.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!