torstai 10. helmikuuta 2011

Keväisiä ostoksia osa 2

Vapaailta. Siiri lähti Disney on Ice-esitykseen. Ja minä rentoudun sohvalla =D
***
Tämä nyt on tämmöistä rojun kuvaamista, mutta ottakaa nämä inspiraatiokuvina. Kevätmielen herättäjinä =D Jotkut tykkäävät, kun blogissa kuvataan ostoksia ja toiset taas eivät. Itse tykkään ottaa kuvia sellaisista kohteista, jotka saavat mut innostumaan. Ja niistä on tietty kiva bloggailla, itseä innostavista asioista.
***
Ruokailutila on hempukka. Pastellivärejä sain lisää eiliseltä kirppisreissulta, mm. vaaleanpunaisen kaitaliinan. Olipa vielä ihan uusikin.

Ja nyt olen aloittanut GG-lautasten ostelun. Lattemukeja olen keräillyt jo pari vuotta, aina kaksi samaa kappaletta. Seuraavaksi ostan lattekuppeihin sopivat lautaset. Aloitin noista pilkkulautasista. Järvenpään Villa Onnelin Satu tilaa ystävällisesti minulle puuttuvia lautasia niin saan sitten kerralla monta yhdestä paikasta. Ei tarvii ympäri Suomen metsästää. Uudesta GG kevätmallistosta kotiutui tuo ihanan kukallinen keittiöpyyhe.

Femmatorilta löytyi sitten muutakin vaaleanpunaista. Söpö kynttilänjalka ja ruusuinen namikulho.


Ja Kidstonin kesäiset servietit euron paketti.


Mulla on tällä hetkellä kotona jonkun verran sellaista ihanaa sisustustavaraa josta en missään nimessä haluaisi luopua, mutta en kertakaikkiaan keksi kaikelle sopivaa paikkaa. Sitten niitä on leviteltynä milloin missäkin ja yleisilme näyttää sekaiselta. Se vähän häiritsee. Varaston kevätsiivous on meneillään, joten taltioin ehkä sinne siihen asti kunnes oivallan mitä kaikella tavaralla teen =D Tässä viimeisen vuoden aikana oma sisustustyyli on selkiintynyt entisestään ja tiedän varmemmin mitä haluan ja mitä en. Jokaisessa huoneessa ja tilassa on omanlaisensa henki eikä kaikki ole tasapaksua ja samantyylistä huoneesta toiseen. Siis omasta mielestäni. Myös vuodenaikojen vaihtelulla on todella suuri merkitys sisustusvalinnoissa. Syksyllä tulee takuuvarmasti aina ähky kaikkeen vaalenpunaiseen ja vaaleanturkoosiin eikä ruusukuvioitkaan innosta. Mutta yhtä takuuvarmasti innostus edellä mainittuihin saapuu kevään korvalla. Eikä tämä kevät tee poikkeusta. Tämä on yksi sisustamisen ihanuus! Samalla tuntee elävänsä! Vuodenaikojen ja kausien mukaan. Se on niin IHANAA!!
Ihanaa viikonlopun odotusta kaikille! Onneksi meillä on viikossa 7 niin erilaista viikonpäivää!!

11 kommenttia:

 1. GG:n tuotteet on niin unelmia, mä oon kanssa niihin ihan koukussa. Mulla tällä hetkellä tusinan verran lattekuppeja ja pitäisi kanssa alkaa keräämään nyt niitä lautasia :) Olisi kiva jos postaisit vielä niistä lautasista, näkis minkä näköisiä ovat. Meillä täällä on aika suppea valikoima GG:n tuotteita liikkeissä, joten pitää eri liikkeissä juosta aina etsimässä haluamaansa.

  VastaaPoista
 2. Mietin noita mainitsemiasi paikkoja :) Missä Järvenpäässä on Villa Onneli? En ole kuullut, tiedän vain Tian Verannan, ihana kauppa:)
  Kiva kaitaliinalöytö kirppikseltä :)

  Mukavaa loppuviikkoa, kivasti kirjoitit että onneksi on nämä eri viikonpäivät :)

  VastaaPoista
 3. Juu, GG:t ovat unelmia! Tian Verantaa ei enää ole, vaan Villa Onneli on tullut siihen tilalle omistajan vaihdoksen myötä. Onneksi uusi omistaja myy myös Greengatea, muun ihanan ohessa.

  VastaaPoista
 4. Vuodenajat innostaa sisustamaan hieman eri sävyin tai ainakin värien voimakkuuksiin tulee muutoksia :)
  Teet ihania löytöjä!

  Aurinkoa loppuviikkoosi!

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia, mä olen kanssa hullaantunut noihin Greengateihin, ihania astioita.
  Kätevää tuo kun saat kaikki lautaset samasta paikasta.

  Teillä on muuten kivannäköinen kappaverho!

  VastaaPoista
 6. Nuo GG:n jutut on kyllä hurmaavia!

  VastaaPoista
 7. Minulla on ainakin juuri menossa nuo samat värit ja tunnelmat! :) Nuo kupit ovat kauniita. Voiko niistä juoda kuumia juomia ilman, että sormet kuumenee liiaksi?
  Itse tykkään katsella toisten ostoksia, voi saada itsekin hyviä vinkkejä!

  VastaaPoista
 8. Paljon näyttää olevan GG-faneja =D Elinalle tiedoksi, että kuumia juomia voi juoda ihan hyvin, sillä juon näistä ainoastaan kuumia juomia eli teetä. Tuo muotokieli puhuttelee. En välitä GG:n muista kuppimalleista

  VastaaPoista
 9. moikka! se on kyllä niin totta, että vuodenajat vaikuttaa sisustusideoihin ja väreihin.Itselläni ainakin on näin :)
  ihania nuo lattekupit ja muut!:)

  VastaaPoista
 10. Hei kiitos tiedosta, itsekkin haeskelen noita kuppeja ja pikkulautasia, nuo harmaat valkoisin pilkuin näyttävät tosi kauniilta, onko noita Villa Onnelissa?

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  -Tuija-

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!