keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Keväisiä ostoksia osa 1

Olen tehnyt kotiin isompia ja pienempiä hankintoja. Isompi on televisiotaso ja pienempi on tämä ihatustuttava jakkara pikkuruisella laatikolla. Kohtasimme jakkaran kanssa maanantaina kirpputorilla, kun vein omia tavaroita myyntiin. Tämä oli viereisessä pöydässä odottelemassa, mutta jätin sen odottelemaan sillä en ottanut rahaa reissulle mukaan. Ajattelin, että jos se on minua varten niin se on siinä seuraavallakin kerralla. Ja niin kävi, että kun menin siivoamaan tänään pöytää niin jakkara oli samoilla sijoillaan minua odottamassa. Nyt asumme yhdessä.

Ja sitten on tämä odotettu ihanuus. Televisiotaso.Nuo television yläpuolella olevat kehykset ovat hiukan liian matalalla, täytynee kohottaa niitä. Ennen vanhaan telkkarin paikalla oli vanha piironki, joka siirtyi viereiselle seinustalle peilin alle. Siksi nuo kehykset ovat nyt vähän väärässä kohtaa. En tykkää hirveesti siirrellä seinille ripustettuja juttuja, kun jää niitä reikiä seiniin.


Taso on ihanaa vanhaa puuta, kierrätysmäntyä. Käsin tehty. Ja niin kaunis ja sopiva meille. Puu on vähän samalla tavalla kulahtanutta kuin olkkarin pöydissäkin, joten sopivat yhteen oikein mukavasti.


Kirppikseltä löytyi tänään paljon kaikkea ihanaa. Keittiön pastellinen ilme sai täydennystä. Siitä sitten seuraavassa postauksessa.

11 kommenttia:

 1. Hei
  Kiva tuo tv-taso ja tosi söpö jakkara!
  Hyvää keskiviikkoa
  Halein Nina

  VastaaPoista
 2. Kivat huonekalut!

  Mut miks mä en löytäny sun pöytää tänään kun kävin Femmalla?! Oliks se jo tyhjä!? ;D

  VastaaPoista
 3. Ihani tv-taso, todella upea. Onko se hobbyhallista? siellä joskus samantyylisiä nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Suloinen jakkara ja hieno tv-taso!

  VastaaPoista
 5. Olipa kiva, että oli antoisa kirpparikeikka. Ihana tuo jakkara! Ja tv-taso myös..sopii teille hyvin!

  VastaaPoista
 6. Voi että jossain on ihania kirppiksiä! Todella ihana löytö!

  VastaaPoista
 7. Ihania ja todella söpö jakkara<3

  VastaaPoista
 8. Hyvännäköinen tv-taso. Seiniin jääviä reikiä voi "piilottaa" parilla eri konstilla:
  1. Tapetoituun seinään ei alunperinkään kannata lyödä reikää tapetin päälle. Leikkaa tapettiin tulevan reiän kohdalle pakkausveitsellä kaksi viiltoa niin, että muodostuu kolmio, joka on yhdeltä sivulta kiinni. Taita sitten kolmio muun tapetin päälle ja tee reikä tapetin alla olevaan pintaan. Kun haluat siirtää tavaroita taitat vain kolmion takaisin, vähän liisteriä tai liimaa ja reikä on piilossa eikä jälkeä huomaa.
  2. Maalatussa seinäpinnassa olevat reiät voi piilottaa työntämällä niihin esim. hammastikulla pehmeää paperia ja sitten akryyliväreillä sopiva väri päälle. Ei tarvitse hiontaa, paklausta tms. Jäljet häviävät tosi hyvin. Testattu on :)))

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!