sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tavallista

Mua masentaa tää tauti. Olo ei helpotu ollenkaan ja ajattelinkin, että huomenna on käytävä lääkärissä. Pää on ihan turvoksissa ja siihen vihloo enkä meinaa oikein kuullakaan mitään. Täällä ei ole tapahtunut siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa.
***
Lauantai-iltojen kohokohta on maikkarin PUTOUS. Pidän improvisaatioteatterista, stand upista ja komiikasta hurjan paljon! Ja tässähän ne yhdistyvät loistavalla tavalla. Ennen ohjelmaa teimme iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Namskis!

Koska eilinen kauppareissu oli yhtä tuskaa, ostin lohdukkeeksi huone-esikon itselleni.


Se on hennon lila-valkoinen. Lehdet on kuin pelargonialla. Saa nähdä kuinka kauan kestää mun käsittelyssä. Reilu viikko sitten hankitut kevätesikot eivät ole enää niin hyvässä kuosissa kuin meille kotiutuessa. En tiedä mikä niitä vaivaa.

Iltapala oli kuitenkin herkullinen. Laitoin leipiin muuten kalkkunametwurstia, paprikaa, sinihomejuuston murusia ja päälle edam-juustoa. Maistuu kylmän maidon kanssa.

Tää oli vähän tällainen valitusjuttu ja kuvatkin on ihan keltaisia.
***
Onneksi tänään on luvassa pientä piristystä sairastelun keskelle. Matkaamme Mäntsälään siskon 4-vuotiaan Alvan synttärijuhliin. Onneksi ei tarvitse itse ajaa, päästään Muorin ja Vaarin kyydillä. Siirikin saa vähän enemmän virikettä, kun on ikätovereita seurana. Mulle tulee helposti huono omatunto, jos en ole kohdistanut riittävästi huomiota Siiriin. Ja viime päivinä meillä on ollut varsin rauhallinen meininki...

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo mukit ja esikko näyttää kyllä mielenkiintoiselta pelargonialehtineen:). Toivottavasti tautisi helpottuisi. Helposti tulee syyllisyyttä siitä, että lapsi jää vähemmälle huomiolle mutta pitää olla armollinen itselle ja keskittyä paranemaan jottei kovin tauti pitkittyisi.

  VastaaPoista
 2. Heips, aina käyn lukemassa, huono olen kommentoimaan. Nyt tulin kertomaan, että esikot ovat kuin leikkokukat, pysyvät vain hetken varsinkin jos asunto on lämmin. Lämpö on niille myrkkyä, ne viihtyvät viileässä. Nauti siis niiden kauneudesta se muutama päivä ja laita hyvällä omallatunnolla pois =) Paranemisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anniini vinkistä! Luinkin, että esikot pitäisi laittaa yöksi viileään, mutta se on hiukkasen hankalaa. Edullisiahan nuo ovat, joten uusia voi aina ostaa tilalle =D

  VastaaPoista
 4. Hö,tyhmä tauti. :/

  Ihanan kuulosia leipäsiä teillä ollut. Meilläkin katsotaan Putousta sen aikaa kun siinä on ne sketsihahmot, muuten minusta ohjelma on lähes surkea.. Pidän kyllä stand up:sta jne, mutta nämä on niiin ennakolta kirjoitettuja ja harjoiteltuja..

  nonni,valivali! Onneksi voi kääntää kanavaa jos siltä tuntuu! ;D

  Kivoja synttäreitä ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista sinne. Gg:t näyttävät ihastuttavilta.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin syötiin lämppäreitä kun katsottiin putousta :)
  Kaunis esikko. En ole pelargonialehtiseen esikkoon aikaisemmin törmännyt.

  VastaaPoista
 7. Moikka! Meilläkin poika ja minä sairastuttiin ke illalla flunssaan. Mulle i tullu ku pientä lämpöä, pojalla hakkasi 40 kuume. Huimaa, päässä vihloo, inhottavat lihassäryt. Ensin luulin, että on influenssaa. onneksi ei ollut! Eilen käytiin varuiksi terkkarilla ja molemmilla oli yllätyksekseni korvatulehdus!!
  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
 8. Minulla on kevätesikot kestäneet muutaman viikon kauniina, jos muistan altakastelun joka toinen päivä ja en pidä niitä pattereiden läheisyydessä ja katson vielä, että saavat muuten kaiken mahdollisen valon :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!