tiistai 8. helmikuuta 2011

Lämmikettä

Meillä näyttää tältä. Lunta on satanut hurjan paljon ja kevätfiilis hiukan latistui. Mutta ei se mitään. Kodin sisustustaminen on edennyt mukavasti. Sairauslomalla ollaan, vielä huominen. Ja huomenna saan verikokeen ja nieluviljelyn tuloksen. Tänään huhkin sen verran, että vaihdoin Siirin huoneen järjestyksen. Olohuoneeseen saapui kauan odotettu televisiotaso ja se on täydellinen! Olohuoneen uusi järjestys vaati yhden pöydän poistamisen. Pieni valkoinen sivupöytä siirtyi Siirin huoneeseen kaffitteluleikkeihin ja sen vuoksi vaihdoin sitten koko huoneen järjestyksen. Kuvaan muutoksia ja telkkutasoa huomenna valosan aikaan.

Eilen ei tehnyt mieli syödäkään mitään, mutta tänään tein lämmikkeeksi ravitsevaa soppaa. 3 perunaa, 3 porkkanaa, 1 bataatti ja 1 kukkakaali. Keitin ja soseutin, maustoin kasvisliemikuutiolla ja lorautin kolmen sipulin ruokakermaa lopuksi. Ohje on omasta päästä ja mulle ainakin maistui. Ja söi Siirikin eikä edes marissut =)


Wanhalla lusikalla wanhalta Arabian lautaselta. Nam! Riittoisaa soppaa voi vaikka pakastaa.


Suurensin entisestään näitä kuvia, kun näyttävät pysyvän suurentamisesta huolimatta ihan tarkkoina.
***
Nyt ompelusten pariin. Sain tänään ihania kankaita ja jonossa on muutama keskeneräinen tilaustyö, joten hommaa riittää. Ja nyt tekee mieli ommella, kun flunssan aiheuttama lihassärky on loppunut. Niin ja pitihän mun laittaa huomista varten kirppiskamojakin. Aloitin eilen parin viikon myynnit Tuusulan Femmatorilla. En ole siellä ennen myynyt, mutta ostoksilla olen käynyt senkin edestä =) Mulla riittäis hommaa kyllä ihan ilman leipätyötäkin =)

8 kommenttia:

 1. Mäki voisin unohtaa leipätyöt ja keksisin helposti hommia ilman sitäkin! :))

  Ihan törkeetä tuo lumen tuleminen!! Meinas kyllä hermot mennä tuolla liikenteessä, kun millon mihinkin meinas jäädä kiinni!

  Ja täytyypä suunnata Femman kautta huomenna kotiin ja katella mitä aarteita siellä myytkään.. ;)

  VastaaPoista
 2. Minulla ei myöskään kävisi aika pitkäksi, vaikka en töissä kävisikään! On niin paljon kaikkea kivaa, mitä voisi touhuta, mutta maksut on pakko maksaa, joten...

  Mukavaa illan jatkoa ja pikaista paranemista, minun piti ottaa 4 viikon flunssan päätteeksi antibiootit poskiont.tulehdukseen :(

  VastaaPoista
 3. Hyvä tietää! Oon kanssa Femmiksen kanta-asiakas, joten täytyypä mennä katsastamaan pöytäsi :)

  VastaaPoista
 4. Mulla kans olis noita muita inspiroivia hommia yllin kyllin, tekis mieli vielä opiskellakin vaikka puusepäks :D
  Meillä on samis kaapit, on muuten ihana kaappi!
  Laitathan kuvia uudesta tv-tasosta, minäkin löysin olohuoneeseen uuden, mutten ole vielä kuvannut kun telkkari on niin ruma :P
  Paranemisia!!

  VastaaPoista
 5. Vois jo kyllä loppua tuo lumen tulo täälläkin:)
  Ihanalta näyttää keitoksesi ja varmasti maistuikin hyvältä:)
  Mukavaa illan jatkoa:)

  VastaaPoista
 6. Samoin täällä, voisin viskata leipätyöni romukoppaa ja aloittaa tekemään aivan jotain muuta...jukra ku tietäis vain, et mitä...tai no täällä kotona olis kyllä hommaa yllin kyllin ja ihan kivaa sellaista.

  Harmi, kun asutaan niin kaukana, oisin muuten kanssa mennyt tuonne kirppikselle taitaa olla suosittu paikka?

  VastaaPoista
 7. Mukavaa huomata, että monella muullakin naisella on mielessä muut hommat kuin arkinen työ. Niinhänse on että jos aikoo laskut maksaa niin haaveilu/haahuilu ei riitä =D

  Femmatorille vaan sankoin joukoin =D Pöytänumero 2 on heti kutsuvasti ulko-oven läheisyydessä ja koko kirppiskierroksen alussa.

  VastaaPoista
 8. Eikös tätä nykyistä viikkosysteemiä vois muuttaa niin, että töitä olis 2 päivää viikossa ja 5 päivää vapaata, ja tottakai samalla palkalla?;)

  Lappeenrannassa on kanssa lunta tullut ihan mielettömät määrät ja juuri eilen miehen työkaveri jäi meillä pihaan kiinni. Eikä meillä meinaa mahtua lunta enää työntämään mihinkään. Sais jo riittää tuo lumen tulo...Tulis jo kevät!:)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!