sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Pastelliväreistä inspiroituneena

Heipat täältä pitkästä aikaa. Ihana ja rentouttava viikonloppua alkaa kääntyä loppupuolelle, mutta ei se mitään. Tähän päivään mahtuu vielä mukavaa hommaa.


Muutama viikko takaperin, kun selailin Greengaten uutta kuvastoa niin ihastelin näitä peittoja juuri peittojen väriyhdistelmää. Värit jäivät alitajuntaani muhimaan ja perjantaina iski vimma. (Peittokuvat Greengate)

***
Eihän siinä auttanut muu kuin alkaa ompelemaan. Pääsiäinen mielessä =D Ja ajattelin, että jonkunaliset myyjäiset pitäisi taas järjestää, kun ompeluideoita on niin paljon. Linnut ovat vahvasti edustettuna näissä. Tuolla Thelma`sin puolella on enemmän kuvia valmistuneista ompeluksista.
Ja yksi tilkkupeittokin valmistui. On odottanut valmistumista jo muutaman viikon, kun jäi aikaisemmin kesken.
Väreillä on nyt ihmeellinen voima.

Ja jotenkin tuntuu, että pääsiäisenkin pitäisi olla ihan kohta vaikka sinne on vielä kuukausi aikaa. ***
Eipä täällä muuta. Käytiin Siirin kanssa kirjastossa ja Vihreiden vaalinkampanjassa. Kaikenlaista ne ehdokkaat lupailevat. Siiri sai kasvomaalauksen, sateenkaarikalan.

14 kommenttia:

 1. Hienoja töitä ja upeita väriyhdistelmiä!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan syötävän suloinen väriyhdistelmä tuo vaaleanpunainen ja keltainen:)

  VastaaPoista
 3. Ihana tilkkupeitto! Vaikka greengatet onkin tosi kauniita, hienompi on kyllä toi sun tekemä. Noi linnutkin on kivoja! Minäkin olen "vähän" inspiroitunut pastelliväreistä... =)

  VastaaPoista
 4. On kyllä aika moista väriterapiaa :) ihania lintuja!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tilkkupeitto ja lintuset! :) unelmoin tilkkupeitosta meidän sängyn päiväpeitteeksi, olisi ihana <3

  VastaaPoista
 6. Mullakin olis sopivaa kevään keltaista kangasta saisinkohan mä jotain siitä aikaiseksi. Linnun profiilia oon koittanut kans piirrellä moneen otteeseen, mutta ei oo tullt täytettynä eikä mekkoon aplikoituna sekään näkyviin :D Jos mä nyt kans isnspiroituisin :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita ompeluja,ja keväisiä värejä!!
  Ihania lintusiakin olet tehnyt.....kaikki niin suloisia!

  VastaaPoista
 8. Neilikat on kauniita ja ihania. MInun lempikukkani on neilikka, harvoin kukaan tuo minulle neilikoita. itse pitää ostaa. Sinä olet taas tehnyt ihania ompeluksia.

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana tilkkupeitto!
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ja Siirille<3

  VastaaPoista
 10. Miten voi keltainenkin pastellisävynä olla niin kaunis. Tuo GG:n keltainen on niin söpö väri, että hankin sitä jo kotiinkin. Ihana tuo lintutyyny, niin suloinen.

  VastaaPoista
 11. Ihania ompeluksia. Tuon tilkkupeiton tilkkujen malli on kiva. Mun pitäisi kehitellä tilkuista tuolin päällistä ja tuon malliset tilkut voisivatkin sopia siihen kivasti. Niin että kiitos silmät aukaisevasta ideasta :o)

  Pastellista viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia! Niin keväiset värit, wau :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!