tiistai 15. maaliskuuta 2011

Virkkuut

Nämä kertakaikkiaan ihanat pyyhkeet saapuivat tänään postin mukana. Välitän näistä isot kiitokseni blogiystävä Hannelle ja hänen taitavalle äidilleen! Blogien seuraaminen on koukuttavaa hommaa ja blogien kautta on myös mahdollisuus hankkia itselleen uniikkeja käsitöitä. Niin kuin nämä.
Virkkaaminen on myöskin koukuttavaa hommaa. Olen taas itsekin pitkästä aikaa virkkaillut, mutta koska en ole siinä erityisen taitava, olen pitäytynyt vain siivousliinojen teossa.
***
Ihana aurinkopäivä tänään. Tuumasin tässä juuri, että tämä päivä on ollut monella tapaa mukava. Mukavuutta on:
-paistetut nuudelit kiinalaisessa ravintolassa
-aurinko
-uusi kevättakki
-virkatut pyyhkeet
-koulutuspäivän anti
-hassut jutut työkavereiden kanssa
-sydäntarra Siiriltä
-mukava kohtaaminen naapurin kanssa kaupan kassalla
***
Pysähdyttekö te miettimään päivien antia?

9 kommenttia:

 1. Mä olen nyt useampana päivänä löytänyt itseni selaamasta tätä sun blogia ja se on kyllä aivan ihana!Tulikin mieleen että mitä kuuluu tällä hetkellä teidän partsille,tykästyin siihen kovasti ja kun täällä on tänään partsi putsattu talven jäljiltä niin olisi kiva saada inspistä sen sisustukseen :)

  VastaaPoista
 2. Helou Cia! Kiva, kun olet käynyt selailemassa. Meidän partsi on vielä talvikuosissa, mutta kyllä se pikkuhiljaa herää eloon taas. Lupaan tehdä partipostausta kunhan saan sen parempaan kuosiin =D

  VastaaPoista
 3. Ihanat virkatut liinat! :)
  Sehän tässä blogimaailmassa tosiaan on kiva, kun löytää tekijöitä ja ideoita!

  Mietin useinkin päivän antia, erityisesti tänään. Päivä oli paljon ajatuksia herättävä, raskaskin. Ikävä juttu, että työasiat jäivät mieleen vielä illaksi, mutta toivottavasti pieni surffikierros blogimaailmassa väistää nämä ajatukset!

  :)

  VastaaPoista
 4. Heips! Ja hyvä että tulivat perille! Voin siis huokaista. Eikös se posti kuljettanut jonkun postikorttia montakymmentä vuotta=)

  VastaaPoista
 5. Oikein kivan näköiset! Hienosti sopii teille!

  VastaaPoista
 6. Kyllä tulee iltaisin aina käytyä päivän tapahtumat läpi:-)
  Minunkaan virkkaustaito ei ole hääppönen, mutta haluaisin oppia.
  Oikein mukavaa keväistä huomista sinulle ja Siirille<3

  VastaaPoista
 7. Itse olen viime aikoina iloinnut siitä, kuinka tyytyväinen ja onnellinen olen elämästäni :)

  Virkkaukset tuntuvat nyt olevat pop. Se tosiaankin koukuttaa ja on tosi hauskaa. Minulla työn alla elämäni ensimmäinen pipa. Kauniita nuo sinun hankinnat

  VastaaPoista
 8. Ihanat virkkaukset!

  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 9. Piipahtamassa, taas täällä :) Jotenkin elämä on niin hektistä, että ei vaan jaksa pysähtyä ajattelemaan kaikkea kivaa. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, ravistaa ja sanoa, että rauhoitu hyvä ihminen ja nauti elämästä. Ehkä sen teen vielä jonain päivänä itselleni. Kauniit virkkaukset, aivan ihanat.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!