lauantai 9. huhtikuuta 2011

GoodPie ja inspiraatiokuvia

Ihana, aurinkoinen viikonloppu alkoia maistuvalla aamiaisella. Lähistölle on avattu uusi Citymarketti ja siellä on myynnissä Vallilalaisen GoodPie-bakeryn leipää. Olen jäänyt ihan koukkuun tuollaiseen hassel-parmesanleipään. Ei ihan kevyimmästä päästä, mutta saa sitä viikonloppuna herkutella oikein kunnolla. Kaveriksi teetä ja ihana päivä on aluillaan. Kohta suunnistamme kangaskauppaan ja sitten 7-vuotissynttäreille Sofian luokse. Nautimme auringonpaisteesta ja hyvästä seurasta. Ja kun olemme kotiutuneet selailen lisää näitä ihania lehdyköitä. Tuo Isabellas on kaiketi uusi tuttavuus Suomen lehtihyllyissä. Ihan jees lehti.

Tässä muutama minua puhuttanut kuva. Tuo ihana tapettiseinä on koottu erilaisista tapetin paloista ja mielestäni kaunis ja kekseliäs idea.


Tuolla voisin istuskella kesäiltaa hyvässä seurassa.


Tämä on kuin kesämökin keittiöstä.
Huoh, kuinka ihanaa!!! Tämmöisiä "hyviä piirakoita" täältä tänään.
EDIT: Olen kirjoittanut huolimattomasti; kaikki inspiraatiokuvat eivät ole Isabellas-lehdestä vaan joukossa kuvia myös Drömhem&Trädgårdenista.

6 kommenttia:

 1. Ihania inspis-kuvia. Noista sain ideaa minäkin kesäterdeä ajatellen :)

  VastaaPoista
 2. Näiden kuvien perusteella todellakin tutustumisen arvoinen lehti. Täytyypä kauppareissulla kuikuilla lehtihyllylle=)

  VastaaPoista
 3. Leipä kuulostaa sellaselta, että tykkäisin! Koko illan on tehnyt mieli närppiä jotakin hyvää suolaista mutta kun ei oikein ole mitään namia suolaista kaapissa. Toi olisi herkkua :)
  Kivat inspiskuvat, kiitos.

  VastaaPoista
 4. Oi, leipä kuulostaa ihanalta. Olen tosi tarkka leipien suhteen ja maku on valikoiva... Käyn tietyissä kaupoissa vain saadakseni tiettyä leipää. Tuo leipä kuulostaa tosi hyvältä. Olispa sellaista nyt... :-)

  VastaaPoista
 5. Viikonloppuna on lupa herkutella, niin minäkin teen:)
  Kauniita kuvia lehdessä, täytyypäs katsella lehtihyllyjä!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Täytyy pitää silmällä lehtihyllyllä. :) Kiitos tästä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!