torstai 7. huhtikuuta 2011

Hullun hommaa

Siis OIKEESTI! Mä olen herännyt tänään klo 6.00, suihku, Siiri äkkiä päiväkotiin ja kurvaus viereiselle Stockmannille. Olin asemissa ensimmäisenä, klo 7.45. Perhosia vatsassa. Ehdinkö? Näin viime yönä unta, kuinka valikoin sivistyneesti vain sen GreenGaten lautasen joka minulta oikeasti puuttuu. Tätä on suunniteltu viime viikosta asti. Siitä asti kun se keltainen kataloogi ilmestyi sähköpostiini. Aamuinen todellisuus oli toista. Sisko näkyi jo kaukaa pitkän käytävän päästä lastaamassa GreenGateja itselleen. Tulimme eri ovista, mutta kohtasimme maailman ihanimman myyntipöydän luona. Pöydällinen kaikkia niitä ihania astioita jotka minulta puuttuivat. Voih! Yhtäkkiä tarvitsin niitä kaikkia! Kannu, munakupit, Spot Red-lautaset, Spot Blue-lattemukit ja Spot Blue-lautaset, Chloe off white...Ja mikä onni. Kannu maksoi minulle vain 6,90 euroa, koska siihen oli laitettu ensin väärä hinta. Oikeasti 13,90 euroa. Selvisi kassalla, mutta koska olin jo huomannut väärän hinnan se oli myytävä ilmoitettuun hintaan. Jiihaa!!
Astiakokoelmani on nyt valtavan kaunis! Kaikki sointuvat yhteen, myös jo valmiiksi kaapissa olevat. Punaista, vaaleansinistä ja beigeä. Ja näitä GreenGateja alkaa olla jo rekkalavallinen. Nämä sainkin hullun halvalla ja ne ovatkin valmiina tulevaisuuden puutarhajuhlia varten. Sitten, kun mulla on se puutarha, omenapuineen...Muita hulluja liikenteessä?


13 kommenttia:

 1. Itse sain vihdoinkin ensimmäiset GG:ni toissa päivänä! IHANIA! Sulla noita onkin jo ihan kunnioitettava määrä siis :)

  VastaaPoista
 2. Komiaa! Tuollainen hulluttelu on hyvä juttu ;) Hieman ehkä kateellisena kokoelmaasi katselen :)

  VastaaPoista
 3. Valkoiselta Verannalta löysin tänne ja kovasti tykkäsin :) Jään seurailemaan. Ja juu, juuri noin olisi käynyt mullekin, onneksi täällä meidän korpikylässä ei ole mitään tuon tason houkutuksia!

  VastaaPoista
 4. Kivaltahan ne näyttää niin siellä kuin täällä edelleen!

  VastaaPoista
 5. Hih, tiedän mitä tarkoitat, mulla oli ihan samat lattemukien kuvat silmissä;-) tuolta ne sai paria euroa halvempaan hintaan, meille tuli punaisia ja beigejä ja sama kannu. Halvalla sait oman kannusi, kivan hullu ylläri;-).

  VastaaPoista
 6. Hienot! GG-hullu tai innokas täälläkin jossain määrin, täytyy tunnustaa.

  VastaaPoista
 7. Hienoja hankintoja, tykkään! Ja hatunnosto aikaiselle kauppareissulle :)

  Itse olen kiertänyt Hularit kaukaa, taidan olla jo liian vanha niihin ;)

  VastaaPoista
 8. Mäkin kävin, mutta siellä ei ollut mitään sellaista, jota mulla ei jo olisi ollut. :(

  Nykyään on jokin mieletön Gg-huuma vallannut Suomen, niitä on kaikilla. Itse kun 4 vuotta sitten aloin niitä keräilemään, niin niitä ei saanut oikein mistään. Oma into on jo hieman laantunut, tosin kaappini kyllä pursuavatkin kippoja ja kuppeja, ettei paljon enää mahdukaan.

  VastaaPoista
 9. Hienoja löytöjä teit, etenkin tuon kannun osalta!:)

  VastaaPoista
 10. Heippa vaan kaikki GG-fanit =D Aloitin GG-keräilyn maltillisesti ehkä kolmisen vuotta sitten. Ostan niitä ajatuksella ja pikkuhiljaa, lukuunottamatta tuota HULLAREIDEN repsahdusta =D Aloitin vihreillä pilkuilla aikoinaan ja niihin ehdin jo kyllästyäkin ja myin pois. Nykyään ostan vain toisiinsa sointuvia että niistä saa kivat yhdistelmät.

  Itsekin huomasin, että GG-huuma on laskeutunut keskuuteemme. Taisi alkaa viime syksynä. Astiat ym. kiehtovat varsin monia ja olen myöskin huomannut, että GG:tä myyviä nettikauppoja on jo varsin monta.

  Polkadot-kodissa täytyy olla myös pilkullisia astioita ja niitähän saa mukavasti GG:ltä.

  Tervetuloa uusille lukijoille =D

  VastaaPoista
 11. Hih :) samalla asialla Hullareilla olin :) Nää on NIIN kauniita <3

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!