keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Hammaskeiju

Tämä postaus on Siirin ensimmäisen maitohampaan irtoamisen kunniaksi. Juu, tänään se tipahti päiväruoan jälkeen, ihan itsestään. Voi sitä pienen ihmisen riemua ja onnistumisen tunnetta. Hiphurraa, yhtä juhlaa, kun irtoaa hammas ja kasvaa rautahammas tilalle.

Hammas pestiin ja aseteltiin tyynyn alle yöksi.Ja sitten vain Hammaskeijua odottelemaan. Siiri mietti, että Hammaskeiju asuu varmaan Nukkumatin kanssa ja sillä on pieni huone, jossa on pieni sänky. Pohdittiin myös, että mahtaakohan Hammaskeijulta tippua maitohampaat. Tietääkö kukaan? Tässä alakuvassa Hammaskeijulla on varsin kadehdittavan suora hammasrivistö =D


(kuvat kirjasta Pipsa Possu ja Hammaskeiju)


7 kommenttia:

 1. Voi ihanaa, taas yksi etappi saavutettu! Meillä 7v:n suu jo pullollaan rautahampaita, mutta siitä huolimatta sitä seuraavan irtoamista odotetaan aina innolla.

  Mukavaa vapun odotusta!

  VastaaPoista
 2. On se hyvä, että se vihdoin ja viimein tajusi irrota! Ja todellakin, voi sitä onnen määrää mikä Siirillä tänään oli! :)

  Mä luulen, että sillä hammaskeijulla on niitä maitohampaita niin paljon, että vaikka yks tippuis ni sillä on aina varahammas laittaa tilalle. :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hampaan irtoamisesta. Joo, nää herättää syviä mietteitä nää jutut... Eräs ystäväni on kirjoittanut ihan kaunokirjallisia tuotoksia näistä lasten mietteistä, kuten miten hammaskeijut on tehneet kartellisopimuksen, eli eri paikkojen keijut tuo saman summan rahaa. Mutta jotkin ovat sopimuksen ulkopuolella ja tuovat mitä sattuuu.. Ei siitä ehkä nyt sen enempää... :-) Toinen asia: Minulla on sinulle jotain blogissani!

  VastaaPoista
 4. Ihana etappi:) Mukavaa vapun odotusta!

  VastaaPoista
 5. Onpa kiva juttu, Siiri oli varmasti innoissaan :)

  VastaaPoista
 6. Minkäslainen kartelli teillä siellä vallitsee? Oliko hammaskeiju muistanut käydä yöllä?

  VastaaPoista
 7. Hi hauskat kuvat ja postaus! Onnea hampaan irtomaisen johdosta tyttärellesi :) Meillä ei ole yhtään hammasta vielä irronnut (6v)vaikka kovasti toivotaan ja heilutellaan - varmaan vuoden on jo yksi hammas vähän "heilunut"... Tärkeä juttu!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!