tiistai 14. kesäkuuta 2011

Mansikkaa, vaniljaa ja suklaatia

Viikkohan tässä on taas vierähtänyt. Ihan kaikkeen ei aika riitä ja nyt tuo kirppisrumba vie aika lailla aikaa. Ensi maanantaihin saakka vielä pidän pöytää Tuusulan Femmatorilla, joten sinne vain poikkeamaan ostoksille.
***
Olen saanut ihania kommentteja ja paljon informaatiota tuonne arvonnan puolelle. Kiitos ihan jokaiselle! Hirmu paljon entuudestaan vieraita ihmisiä poikennut blogissani ja monessa uudessa blogissa olen itsekin tämän johdosta päässyt käymään. Yritän aikataulujeni puitteissa vierailla niiden luona joilla blogi on. Huomiseen asti siis aikaa vielä osallistua arvontaan. Illalla sitten arvotaan.

Vaikka elämässä onki kiirettä, itse aiheutettua ja myöskin tahtomattani niin aina on aikaa käsitöille! Olen ikuisesti kiitollinen Kaunis arki kotiisi-blogin Merjalle, että hän opetti kädestä pitäen virkkaamaan isoäidin neliöitä. Niin koukuttavaa puuhaa ja lopputulos on silmäähivelevän herkullinen.

Aikamoinen puuha on noiden neliöiden lankojen päättelyssä ja tuolla odottaakin muovikassillinen pääteltävää, mutta tällä ei ole kiire ja se onkin ihaninta, kun voin rauhassa virkkailla. Peitto siis valmisteilla. Herkuväreissä mansikkaa, vaniljaa ja suklaata.


Nyt nautiskelen muutaman mansikan, jatkan käsitöitäni ja käyn noutamassa Siirin kaveriltaan. Huomenna oliskin sitten töiden jälkeen luvassa kaunistautumista. Ihanan rentouttavaa!


Valoisaa viikon jatkoa! Ja kiitos vielä kerran kaikille arvontaan osallistuneille ja osallistuville sekä sähköpostia lähettäneille! Lukijamäärä on lisääntynyt taas muutamalla kymmenellä. Mun täytyy varmaan vaihtaa selain tuoreempaan, kun tuntuu ettei tämä Blogger tokene toimimaan kunnolla.


22 kommenttia:

 1. Onpas syötävän herkulliset värit peitossa :)!! Kaunista !
  -Tiina-

  VastaaPoista
 2. Herkulliset värit, oikein namu! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kun kauniin näköisiä! Pitää varmaan itsekin terästää muistoja ylä-asteen käsityötunneilta ja kokeilla joku päivä itsekin noita isoäidin neliöitä :)

  VastaaPoista
 4. Noiden mummoneliöiden virkkaus on niiiin kivaa puuhaa. Olen samaisesta langasta tekemässä pojalle torkkupeittoa ja neliöitä tulee tehtyä aina sitä mukaa kun ehtii. Ja löysimpä vielä ohjeen jossa näytettiin kuinka langanpäät saa virkattua suoraan seuraavan pylväsryhmän sisään, niin ei tarvitse erikseen päätellä ja tulee siistimpi. Harmi kun en muista sitä sivua enää.

  VastaaPoista
 5. Oijoi, mikä ihanansävyinen peitto. Kaipa munkin täytyy nuo neliöt opetella (ja virkkaaminen ylipäätään).

  VastaaPoista
 6. Juuri minun lempparivärit neliöissä - peitosta tulee varmasti ihana ♥
  Voi kun saisi vuorokauteen muutaman lisätunnin, niin opettelisin kyllä itsekin kunnolla virkkaamaan...

  VastaaPoista
 7. Oi, miten ihanan herkullisen värisiä neliöitä!

  VastaaPoista
 8. Ilo oli kokonaan minun puolellani!

  Onko lanka Miamia, värit näyttävät tutuilta? Ihania neliöitä tulossa ja kiva nähdä valmis peitto aikanaan :)

  VastaaPoista
 9. ihanat sävyt tulee peittoon, tosi herkut:)

  VastaaPoista
 10. Juu, lankana on tosiaan Miami, siinä on tarjolla herkkuvärejä ja lanka on juuri sopivan paksuista ja ihanan pehmeää. Tosi hyvä valinta juuri isoäidin neliöihin, suosittelen kaikille, jotka aloittelevat neliöiden virkkausta juuri nyt! Mikäs sen ihanampaa kesällä kuin istuskella pihamaalla auringossa ja koukuttaa menemään =D

  VastaaPoista
 11. Melkoiset herkkuvärit peitossa ;)
  Kaunis peitto tulossa.

  VastaaPoista
 12. Ihanat värit! Lankojen päättelyyn tahtoo minulla ainakin herkästi inspiraatio kadota...

  Mukavaa viikon jatkoa!
  -kisu-

  VastaaPoista
 13. Mahtavan upeat värit peitossa ♥♥
  Mulla menis hermo noiden näpertämisessä, taidan olla jus se joka aina "maalaa suurella pensselillä" ☺

  VastaaPoista
 14. Kylläpä on herkulliset värit, mistä langasta löytyy noin syötävät värit?

  VastaaPoista
 15. Laura: Herkkuvärit löytyvät Novitan Miamista.

  VastaaPoista
 16. Ihanat värit isoäidin neliöissä!
  Minäkin olen niistä virkannut peittoja ja tyynynpäällisiä. On kyllä ihanaa ja koukuttavaa puuhaa.
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 17. Isoäidin neliöt kohta täälläkin työnalla. Olen niitä jo pitkään suunnitellut aloittavani, mutta näiden kuvien myötä täytyy oikeasti aloittaa.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 18. Kauniit värit olet valinnut neliöihisi!Olen myös tehnyt monta peittoa noista , mutta se päättely on kyl aika työlästä ;D
  Mukavaa sadepäivää sinulle !

  VastaaPoista
 19. Syötävän suloiset värit neliöissä, ihania!

  VastaaPoista
 20. Kaunista peittoa olet tekemässä. Värit ovat miun maun mukkaan :) Olen itsekin tehnyt samaisia neliöitä talvesta saakka, mutta nyt on ollut pientä taukoa. Olen virkannut lankojen päät piiloon siinä tehdessäni, niin ei tarvitse päätellä :)
  -sellariina-

  VastaaPoista
 21. Herkulliset värit olet valinnut työlle =)
  Minullakin on haaveissa joskus tehdä hempeän värinen peitto isoäidin neliöistä, mutta kokemusta on vasta nukkekoti koossa.Langan vaihto kesken neliön on iso kysymysmerkki.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!