torstai 16. kesäkuuta 2011

Voittaja

Arvonta suoritettu. Osallistujia oli 104, koska sain myös sähköpostilla kommentteja. Olipahan homma saada kaikki arvat ojennukseen. Siiri toimi arvan nostajana.Voittajaksi suoriutui Anna kommentillaan "Blogissasi viehättää tyylisi ja kivat ideat :) Arvontaan mukaan yhdellä arvalla" Otahan Anna yhteyttä s-postilla =D


Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Huima määrä porukkaa käy blogissani päivittäin. Aikaisemmin blogissani vierailijamäärä päivittäin oli 200-300 välillä. Nykyään päivittäisiä käyntejä on viiden sadan molemmin puolin. Suomen lisäksi Portugalista käydään eniten. Myös tsekkiläiset ovat ahkerasti poikenneet. Ihan voittajaolo =D


Ja päivän pikkutuunaus. Siiri löysi Haltialan tilalta tuollaisen sileän kiven ja minä maalasin siihen kesäisen tekstin akryylimaalilla ja vapaalla kädellä.


Heissulivei ja erityiskiitos kaikille kommentin jättäneille kauniista sanoistanne!


6 kommenttia:

 1. Kiva kivituunaus!Täällä blogissasi on kyllä kaikkea mielenkiintoista, että ihmekös tuo jos kävijöitä riittää :) Ja onnea voittajalle.

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle iiihanasta palkinnosta!
  Tosi kiva kivi..äipän ja Siirin yhteinen kesäkivi :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Ihana palkinto :) Laitan viestiä tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle!

  Kivaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle!
  Ihana kivituunaus. Hyvin keksitty ja toteutettu. Kaunis on!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Hanni, kovasti - arvontapalkinto tuli nyt äitini lähettämänä tänne perille ja esineet oli kaikki kauniita ja sopii hyvin meille!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!