torstai 7. heinäkuuta 2011

Peittoja ja hortensioita

Tämä päivä on ollut kökkö! Ollaan vaan odoteltu tietokonekorjaajaa. Monta tuntia meni ihan hukkaan, kun ei voinut pidemmälle lähteä, kun ei tiennyt koska fixaaja saapuu. Ekaa kertaa meni tietokone niin huonoon kuntoon, että piti tilata korjaaja. Meni ihan jumiin koko masiina. Siihen tuli joku ihmeen haittaohjelma, joka voi tulla kaikista virustorjunnoista, palomuureista ja muista suojauksista huolimatta. Ja jotkut ihmiset ihan oikeasti saavat elantonsa näillä haittaohjelmilla !?!! Kalliiksi tuli tuo haittaohjema, tosin halvemmaksi kuitenkin kuin uusi kone, koska olin jo lähdössä sellaistakin ostamaan. Onneksi on tuollaisia nuoria miehiä, jotka ymmärtävät koneiden sielunelämää, koska mulla on nyt toimiva kone.

En tiedä kumpi olisi vakavampaa; se ettei tietokone toimi vai se ettei ompelukone toimi. Onneksi sentään ompelukoneet ovat toimineet, joten kuten. Olen ommellut peittoja. Niin, näillä helteillä =D Peittoja tarvitaan aina ja onpahan sitten valmiina, kun ihmisiä alkaa kylmäämään. Beigesävyinen peitto on tilaustyö, samoin siihen sopiva lippunauha. Tuosta peitosta tuli yksi suosikkini ja nyt tekis mieli ommella syksyä varten itsellekin samanmoinen.


Väliin virittelin 100g vanun ja taustalle hiukan raskaampaa raitakangasta.





Toinen tällä viikolla valmistunut ihanuus on tämä Ashley Wilden kankaista valmistunut peitto. Ai että tykkään tuosta sinisen sävystä ja suunnitelmissa on syksymmällä yhdistää sitä ruskeaan ja pinkkiin niinkuin Greengaten uutuuskuoseissa näkyy olevan.


Ashley Wilden kankaat voit tilata omiin ompeluksiisi minulta sähköpostilla. Ja jos et jaksa tai taida itse ommella niin teen sen mielelläni puolestasi =D


Peittojen lisäksi olen saanut paljon iloa valkoisista hortensioistani. Ostin ne Plantegenista 9 euron kappalehintaan ja ovat uusi suosikkikukkani, pelargonian jälkeen. Näiden kanssa täytyy olla tarkkana veden annostelun kanssa. Tarvitsevat PALJON vettä!



Kuvissa vilahteleva beige tekstityyny on myös käsialaani. Ostin taannoin Villa Sallan sisustuskutsuilta Valkoisen Verannan Sanna-Riikan luota Kokemäeltä ihanat Chic Antiquen isot metallisablonat, joilla kokeilin tehdä kankaanpainantajuttuja. Kivaa ja helppoa puuhaa.

Hortensiat ovat puolestaan Cafe Latte Spiritistä ostamissani sinkkiruukuissa. Ruukut oli pakko saada vaikka ostaessani en niille käyttöä tiennytkään. Hortensiat ovat nyt kuin kotonaan niissä.



Parvekkeelta lähtivät matot pesuun ja se näyttää nyt paljon isommalta. Parempi. Kaikki muutkin matot on pesty ja olen puunannut kotia, pyyhkinyt, puunannut, luutunnut, järjestellyt, lajitellut...huhhuh. Piirongista löytyi kasa paperia eli tämän huushollin laskut (kaikki maksettu =) hih), päätökset, vakuutuspaperit, veroilmoitukset ym. vuodesta 2007 alkaen. Säilytän vain vuoden 2009-2010 paperit ja loput pitäsi saada hävitettyä ja pian.


Käykäähän kurkkaamassa Huuto.net: ThelmanKammari. Sinne olen kasannut ja tulen kasaamaan edullisesti myyntiin kaikenlaista kotiin liittyvää =D


Nyt lähdemme pyöräilylenkille! Kiitos kaikille ihanille kesänaisille kommenteista!


18 kommenttia:

  1. Voi apua kuinka kauniit peitot!! Niitä ei koskaan ole liikaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihania peittoja.

    Välillä innostun itsekin tekemään peittoja.

    Ehkä syksymmällä sitten enempi.

    Kauniit Hortensiat.

    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Mä ihastuin..rakastuin... siihen greengateen, siinä oli niin ihanat värit!!! Vaikka toi sininen ei kyllä iske, mutta siinä se nyt menkööt... ;D
    Kauniita hortensioita!

    VastaaPoista
  4. Voi että onkin kaunis peitto! Se uusi gg:n esite sisälsi kyllä aivan ihania värisävyjä:)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihania peittoja ja kankaita !!! Täytyykin käydä kurkkaamassa kankaita :)

    VastaaPoista
  6. Todella kauniit peitot! Tilkkupeitot ovat ihania. Näissä värit ovat erittäin hienot.
    Oletpa ollut ahkera muutenkin. Kesä on kivaa aikaa kun tulee tehtyä monenlaista. Ihanaa heinäkuuta!

    VastaaPoista
  7. Ruskeavärinen on ihkunen!!

    Ja mä oon tappanu tänä vuonna jo 3 hortensiaa.. :/ Yksi kuivui, toinen hukkui ja kolmas meni vaan...!

    Onneks sait koneen kuntoon! Kivaa helleviikon jatkoa!

    VastaaPoista
  8. Kauniita peittoja olet ommellut. Mä taisin saada oman hortensiani hengiltä :/ toivottavasti sun pysyy hengissä :)

    VastaaPoista
  9. Oletpa taas ommellut todella hienot peitot, vitsit kun sais inspiksen itsekin kun niitä tarvii aina, niinkun sanoit ;O)!

    VastaaPoista
  10. Oih tuota sinistä peittoa, kävisi NIIN hyvin meidän makkariin värisävyiltään...Huoh. Vaikka itse ompelenkin jonkun verran, niin tilkkupeittoa ei ole tullut vielä kertaakaan tehtyä. Olen aina kuvitellut, että sellainen on hirmu isotöinen. Joten olen laiskuuksissani jättänyt ne vielä tekemättä. Pitäisi kai käydä kirjastossa hakemassa muutama kirja ohjeineen ja ottaa vain härkää sarvista. Nyt kun ois loma ja aikaakin siihen.:)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana tuo beige tilkkupeitto, aivan juuri sellainen kuin olen haaveillut. Ja kukkasi myös :)

    Tietokoneviat on ärsyttäviä, niiden kanssa voi tuhlaantua rahaa ja aikaa aika laillakin.

    Sinä olet oikein ahkeroinut nyt lomalla. Toivottavasti minullakin on edes puolet tuosta touhuamisenergiasta kun pääsen viikon päästä lomalle.

    Kävinkin jo siellä huutiksessa bongailemassa :)

    VastaaPoista
  12. Voi miten suloisia peittoja taas! Beigesävyinen viehättää kovasti, jotenkin niin rauhallinen.

    VillaSalla on mun lempparipuoti, siellä tulee piipahdeltua :)

    VastaaPoista
  13. Ihanat peitot olet ommellut. Tuo tilkkupeittojen teko on minulle hermolepoa, joten niitä on omaksi iloksi ihana tehdä.

    Mukavaa heinäkuun jatkoa!
    -kisu-

    Olen kertaa monta jo yrittänyt kommentoida tänne, ihanan-kamalan-inhottava bloggeri vaan sensuroi mun kommentit...kokeillaan taas :o)

    VastaaPoista
  14. Nämä sun tekstiilit on niin upeita. Varsinkin täkit on syötävän hyviä. Meillä käytetään pussilakanoita, joten täkit eivät kyllä pääsisi niissä arvoonsa...muuten tekisi mieli tilata!

    VastaaPoista
  15. Käääk!!!!!! Ihan mahtavan, upean, hurmaavan ja ihanan kauniit peitot olet ommellut!!!! Kyllä minäkin osaan käyttää ompelukonetta, mutta ei siitä mitään näyttämisen arvoista jälkeä synny, joten ompelukset jääköön!

    Huippu hienoa!
    -Pia-

    VastaaPoista
  16. Mä en osaa kommentoida mitään muuta, kaikki on jo sanottu yllä! :) Ihailen ompelutaitoasi <3

    VastaaPoista
  17. Ihania tilkkupeittoja olet taas saanut aikaiseks. Alkaa itteeki houkuttaan tehdä tilkkupeitto.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!