tiistai 6. syyskuuta 2011

Harmaata ja helyjä

Meillä alkaa muuttumaan kaikki harmaaksi. Iloisella tavalla. Siiri ilmoitti hiljattain, että hänen lempivärinsä on nykyään harmaa. Muorin kaupalta ostettiin sitten viikonloppuna harmaa "isojen tyttöjen" mekko ja sukkahousut sävysävyyn.

Itse ihastuin harmaaseen toissatalvena ja ihastus senkuin jatkuu. Tulisipa pian se aika kun saan vetää harmaat UGGini jalkaan. Tulevana talvena haluan myös samalta merkiltä neulesaappaat. Harmaainnostuksen lisäksi olen innostunut tehtailemaan koruja. Olen löytänyt kerrassan ihania helmiä ja korutarvikkeita että koruja on syntynyt aika monta. Tässä kuvassa on lempisävyjä; Vågan korut, oma tekemäni ja lahjaksi saatu sulassa sovussa.


Sain kauniin helmikaulanauhan siskoltani synttärilahjaksi. Kaunistin sitä entisestään laittamalla siihen Pearls for Girlsin irtsydämen roikkumaan. Harmaan pitsireunaisen huivin ostin kesähelteillä Aleksi 13 alesta. Huivi on nyt suosikkini.


Sisustusrintamalla olen jymähtänyt suunnitteluasteelle. Rahat eivät riitä ihan kaikkeen, kun oli pari ylimääräistä laskua ja Köpiksen reissuunkin uppoaa euro jos toinenkin. Onneksi sisustaa voi ihan pikkurahallakin. Tarjoustalossa on valtava remonttihässäkkä ja siellä on ollut vaikka mitä ihan ulosheittohintaan. Ostin harmaita kynttiöitä ja harmaita pöytätabletteja ihan vaan muutamalla eurolla, että sain kaipaamaani harmaata myös keittiöön.


Rivieran tähtialusen kaivoin kynttilälle. Ja tänään löysin ihanat laskosverhot keittiöön. Laitoin ne ostoslistalle, en vielä ostanut. Iltaisin on mukava sytyttää kynttilöitä palamaan, kun on niin kovin piemää jo ennen yhdeksää. Tästä se lähtee, harmaa kausi.




13 kommenttia:

  1. Harmaa on todella kaunis sävy!!
    Mä kävin viikonloppuna yhessä isommassa Tarjoustalossa ja olin aika yllättynyt, mikä sisustusparatiisi siitä kaupasta on tullut. Ja tosi edulliset hinnat!

    VastaaPoista
  2. Minä myös uiskentelin tänään Tarjoustalon ihmeellisessä maailmassa! :D
    En tosin ostanut kuin hyödykkeitä, koska sisustamiseen tarkoitettu raha on tuhlattu! ;D

    Harmaa on ihana, meillä fanitetaan todella. Pian pääsee taas sutimaan harmaata seinään... !

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Harmaa on kaunista, ja sitä voi yhdistää tarpeen mukaan moneen muuhunkin väriin!

    VastaaPoista
  4. Harmaa on kyllä todella rauhoittava väri ja tosiaan niin helppo yhdistää heleään vaaleanpunaiseen, valkoiseen, mustaan ja joulun punaiseen. Harmaudelle :)

    VastaaPoista
  5. Kyllähän noissa ruokakaupoissakin ihan kivoja sisustusnurkkauksia on alkanut näkyä:) harmaa on minunkin yksi suosikeistani :) kauniin korun olit valmistanut :)

    VastaaPoista
  6. Harmaa on yksi minunkin lempiväreistäni.
    Kuvissasi on kauniita harmaan sävyjä ja ihania koruja sekä kaikkea muutakin kaunista.

    VastaaPoista
  7. Voi että mitä kaikkea ihanaa siellä taas on! Minä olen myös yrittänyt harmaata virittää syksyksi. Viime syksynä jo ostin ensimmäiset harmaat tyynynpäälliset ja nyt jos saisi sopivasti sinne tänne hiukan laitettua. Hienoja koruja! Vähän samoja puuhia täälläkin viritelty, kun muuta ei pysty tällä hetkellä tekemään. Mukavaa päivänjatkoa!

    VastaaPoista
  8. Harmaa on hyvä väri. Rauhallinen ja sointuu kaikkeen. Siihen on kiva yhdistellä jotain pirteämpää, jos alkaa kaipailla väriä.

    VastaaPoista
  9. Harmaa on aina tyylikäs! Varsinkin tuollainen kaunis helmenharmaa. Korut ovat ihania. Ottaisin ilomielin itsellenikin moiset :)

    VastaaPoista
  10. Minäkin pidän harmaasta. Sisustukseen olen sitä aika vähän laittanut, mutta asusteissa se on kyllä kaunis väri. Noissa koruissa näkyy hyvin, miten harmaa soveltuu hopean kanssa upeasti.

    VastaaPoista
  11. Voih mäkin tykkään harmaasta syksyn ja talven pukeutumisessa ja asusteissa..on harmaata saapasta, huivia, laukkua, neuletta...nytkin harmaat farkut jalassa ;)
    Kauniita kuvia! Ja joo, tarjoustaloista ja vastaavista teen mäkin välillä kivoja ja edullisia löytöjä!

    VastaaPoista
  12. Moi Hanni! Uusi lukija ilmoittautuu :) Kaunis blogi sinulla, löytyi aivan sattumalta googletellessa jotain ihan muuta.

    Ihana muuten tuo Rivieran kynttiläalusta!

    Aurinkoista viikonloppua toivottelee New England Rose blogista Valkeat Unelmat

    VastaaPoista
  13. Mä kans olen ihastuksissa harmaaseen! Se sopii niin monen värin kanssa kimppaan.

    Mukavaa viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!