lauantai 10. syyskuuta 2011

Järjestelypäivä

Heippa vaan kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille! Viikonloppu on täällä pyörähtänyt käyntiin tuskaisissa merkeissä, sillä tämä huusholli ja sen järjestys tekevät mut hulluksi. Voispa laittaa kaikki uusiksi!
Olen koittanut saada jotain tolkkua ja järjestystä aikaan ja aloittelin keittiöstä.

Nappasin ompelutarvikkeista tämän Storage-korin keittiön pesuaineille. Ostin korin alkukesästä Villa Sallan sisustuskutsuilta jotka pidettiin Valkoisen Verannan Sanna-Riikan luona. Aikaisemmin nuo pesuaineet olivat sellaisessa pajukorissa, mutta se alkoi kyllästyttää. Nyt on paljon parempi.


Astiakaappeja olen tyhjentänyt kiivaaseen tahtiin. Kaikki kyllästyttää paitsi GreenGatet. Kirppikselle menevä röykkiö kasvaa kasvamistaan. Nyt on joku ihmeen syksyn "supersiivousputsaustyhjennysjärjestelyvimma"

Jatkan vimmassani, koska siihen on nyt mahdollisuus. Siiri on isänsä kanssa ja kotiutuu myöhemmin, joten senkään suhteen ei ole huolta.


Muorille hyvää syntymäpäivää!!


17 kommenttia:

 1. Tästä postauksesta mä sain monta idea mun keittiön järjestelyyn :) Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Hassuan ajatella että noin kaunis koti voi ketään tehdä hulluksi,mutta kai se niin on että omat nurkat aina välillä kyllästyttää=D Mukavaa järjestelyvimmaista lauantaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kirsi: niin se taitaa olla, että kun katselee samoja nurkkia vuodesta toiseen niin ei näe enää sitä mikä on oikeasti olemassa. Minun pitäisi olla kiitollinen tästä ihanasta kodista, jota saan itse laitella ja kupsutella =D

  Maanvaiva: Mukavaa jos sait jotain ideaa omaan kyökkiisi!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!Tykkään tuosta rautalankakorista kovasti! <3 Ja maidon bellet on ihania!
  Tuliko sposti perille,se koodi?Posti on välillä takkuillut!:/

  VastaaPoista
 5. Mistä olet löytänyt nuo kivat kannut?

  VastaaPoista
 6. Voi että, et ole ainut jota tuollainen riivaa!!! ;)

  VastaaPoista
 7. Bellagio: kannut olen ostanut kirppikseltä, Tarjoustalosta sekä Stockmannilta

  VastaaPoista
 8. Ei muuta kuin tännepäin vaan infoa niistä ylimääräisistä tavaroista, niin kyllä niistä nopeasti eroon pääsee :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa jälkeä tulee? Saanko kysyä mistä tuollaiset mittamukit on löytyneet? Ovatko jonkun tietyn merkin mukeja vai kuinka? Tuollaisille olisi käyttöä täälläkin...

  VastaaPoista
 10. Voi sama homma täällä.. ees taas tavarat menee paikasta toiseen ja tuntuu ettei mikään nyätä miltää :D Mutta teillä on niin kaunista ai että! Ihana keittiö kaikkine purnukoineen ja laatikoineen. Kyllä mä viihtyisin teillä :)

  VastaaPoista
 11. PiiaS: mittakannut ovat löytöjä Tarjoustalosta, Stockmannilta ja kirppikseltä. K-Citymarketissa näin eilen valkoisia mittakannuja kahta kokoa; puolen litran ja litran. Niissä oli mittateksti sinisellä. Hinnat taisi olla 6,95 ja 9,95.

  Sarkka: =D Voishan sitä pitää vaikka blogikirppiksen taas pitkästä aikaa.

  Nonnukka: Kiitos sanoistasi =D Tule vaikka joskus poikkeamaan =D

  VastaaPoista
 12. Tiedän niin tuon tunteen! Minä oon tuota yläkertaa vatkannut moneen otteeseen ja ei millään se ole sellainen kun haluis. Ei sitten millään. Johtuu varmaan siitä että sinne kuitenkin sitten kuskaan aina alakerrasta kiertoon ne tavarat mitä en tänne alas halua sillä hetkellä.

  VastaaPoista
 13. Niinpä, voispa laittaa kaiken uusiksi! Se tunne on niiiiin tuttu! :) Se tulee niin pelottavan voimakkaanakin toisinaan... Ja yritä nyt elää sitten sen tunteen kanssa :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos! Ja edellisen viestini ensimmäisen lauseen viimeinen merkki kuuluu olla ! (huutomerkki) eikä kysymysmerkki... :)

  VastaaPoista
 15. Loistava siivousvimmasi tuli tänne asti. Vaatekaapit saivat kyytiä ja kirppukurma kasvaa täälläkin :)
  Kivan korin olet pesuaineille ostanut.

  VastaaPoista
 16. Beautiful photos, lovely Blog...thank you for the inspiration.

  lots of love from switzerland
  Jacqueline ♡

  http://jacquelineswhitehome.blogspot.com/

  VastaaPoista
 17. Kauniille näyttää keittiössä, ihana koti!
  Ja blogisikin on tosi ihana!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!