perjantai 21. lokakuuta 2011

Kotirauha

Jaahans, se olis viikonloppu käsillä. Ajattelin tänä viikonloppuna panostaa kotoiluun. Kotoilu on mulle rauhassa oloa, kevyttä siivoilua, päiväunia ja ompelua. Siiri lähti iskän kanssa uimaan ja sitten Fanny-serkun luokse yökylään. Vapaailta.
***

Kuvat ovat jouluisia, tarkoituksella. Kuvissa on uusimpia ompeluksiani ja koko ajan ajatukset ovat yhä enemmän jouluisissa ompeluksissa. Täytyykin olla, muuten tulee kiire.


Joulusydämet ja punatulkut odottavat täytettä. Nämä aion saada valmiiksi.


Rentoudun myös selaillen uutta Maalaisunelmaa joka oli tupsahtanut luukusta juuri sopivasti. Tällaista kotirauhaa tällä.

Ja koska on vapaailta, ajattelin lähteä katsomaan ensi-iltaelokuvan Kotirauha. Tykkään kovasti suomalaisista elokuvista ja tässä pätkässä on hyviä näyttelijöitä. Elokuvan teema ei kyllä ihan vastaa käsitystäni kotirauhasta =)


23 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia <3! Ostin eilen kans muutaman jouluisen kankaan, josta teen sydämiä, mutta täyte loppui kesken :D! Rauhallista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Sattuisko sulla oleen myynnissä sellaista kangasta, jossa olis harmaalla pohjalla valkoisia tähtiä?? Mä löysin netistä jonkun mut se on niin hitsin kallista...

    VastaaPoista
  3. Ihania ompeluksia <3
    kovin tuli jouluinen fiilis:)

    Mukavaa iltaa Sinulle :)

    VastaaPoista
  4. Hienoja juttuja taas työn alla! Oletko itse painanut tuon tekstin kankaaseen, vai mistä olet löytänyt tuota?

    VastaaPoista
  5. Kauniita ompeluksia! Ihanaa ja rauhaisaa vapaa viikonloppua sinulle.:)

    VastaaPoista
  6. Täällä myös toinen suomalaisista leffoista tykkäävä :) Kerroha sitte millanen leffa oli! Ihanat jouluiset ompelukset.. mäki taidan nyt vauvan nukahdettua ottaa samaisen lehden ja lähtä ihastelemaan joulun tunnelmaa. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Sinä se kyllä saat vaikka mitä ihanuuksia aikaan! Tosi kauniita. Itsekkin suunnittelen ompelevani joulusukat tytöille, mutta saas nähdä tuleeko inspis ennen joulua ;)

    Ihanaa vapaailtaa! Kuulostaapa suunnitelmasi mukavilta :)

    VastaaPoista
  8. Ihanaa kotirauhaa sinne! Mä yritän epätoivoisesti lykätä joulujuttujen laittoa meille, joten on aivan mahtava ihailla niitä täällä :)

    VastaaPoista
  9. Ihania jouluompeleita ja suunnitelmia perjantaille...kuulostaa NIIN hyvältä. Jouluisuus huokui postauksesta <:)

    VastaaPoista
  10. Heipsan vaan kaikille ja kiitos kommenteista! Elokuva oli muuten LOISTAVA! Tunteita laidasta laitaan.

    Minna: Mulla on kyllä harmaata tähtikangasta, siinä on aika isoja tähtiä, ehkä 4-5cm yks tähti. Laita s-postia mulle niin voin laittaa sulle kuvan.

    Mia: Ostin tuon tekstikankaan (oikeastaan se on huopaa)mustaakseni viime joulun tienoilla jostain askarteluliikkeestä. En tiedä olisko sitä vielä saatavilla.

    VaniljaVadelma: Tervetuloa!

    Kotirauhaa kaikille ja pitäkäähän toisistanne huolta! Suunnitelkaa ja valmistelkaa joulua, ommelkaa joulusukkia yms. =D

    VastaaPoista
  11. Ihanan rentoa kotoilua sinne! Kauniita jouluisia tekeleitä olet värkännyt. Vitsit kun itsekin sais aikaiseksi jotain tuollaisia. Mulla menee vaan kaikki aika tilkkutäkin ja tyynyn väsäämiseen. Ehkä niistä joskus tulee valmistakin.

    VastaaPoista
  12. Kivoja jouluisia juttuja, tulee inspiraatio itsellekin :) Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Kaikkea kaunista olet ommellut! Siirrynkin tuonne putiikkisi puolelle jatkamaan ihailua. Laitan sinulle huomenna sähköpostia:)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Ihania ompeluksia olet taas tehtaillut! Mukavaa kotoilu viikonloppua! Mä ajattelin ens viikonloppuna kotoilla, nyt ollan viime ajat oltu niin kotoa ulkona.

    -kisu-

    VastaaPoista
  15. Kauniita ompeluksia ja ihanan kuuloista kotoilua <3!!
    -Tiina-

    VastaaPoista
  16. Kuvasi ovat aivan pakahduttavan innostavia!! Ompelin viikonloppuna joulujuttuja ja nyt käyn ihan jo kierroksilla :)

    VastaaPoista
  17. Ihania ompeluksia. Täällä vähän sama vika Rahikaisella. Pakko olla jo mielessä ja pitäisi tosiaan puuhastella niiden eteen. Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  18. Ihania ompeluksia! Sinä se osaat vaikka mitä. Täytyy kurkata vielä putiikkiisi :)
    Olen seuraillut blogiasi ja nyt vasta tajusin, että en ole lukijasi. Korjasin tilanteen :)

    VastaaPoista
  19. Niin se joulu sieltä vaan taas tulee. Ihan hassua, kun tuntuu, että vastahan sitä oli kesä ja nyt kun katsoo kalenteria, niin muutama kuukausi ja joulu on täällä. Itsekin aloitin tuossa neulomaan joululahjasukkia. Niissäkin menee oma aikansa kun useampi pari pitää tehdä ja niitä kerkeän yleensä kutomaan vain illalla telkkua katellessa. Noh, eipähän ainakaan tule kiire kun aloittaa ajoissa. Pitäisi ehkä aloittaa jo joulukorttienkin väsääminen. Suunnittelu on tosin vielä hieman kesken.;)

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  20. Oliko leffa hyvä?Tykkään kans suomalaista elokuvista!

    Ihania ompeluksia! <3

    VastaaPoista
  21. Tulin nyt ensi kertaa blogiisi ja heti jäin lukijaksi, ihana blogi kertakaikkiaan! :) ihania joulusukkia ja sydämiä :)

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!