sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Arvonnan voittaja ja pieni blogikirppis-sulkeutui

Arvonta on suoritettu ja voittajaksi suoriutui Ansku Villa Hovin eloa-blogista. Iso kiitos kaikille osallistujille. Otapa Ansku s-postilla yhteyttä niin sovitaan peiton toimituksesta =D

Sain aivan ihastuttavia viestejä arvontapostaukseen. Sisustaminen ja käsityöt tuovat ison osan lukijoista blogiini. Myös uuden kodin rakennus-ja suunnitteluprojekti kiinnostaa lukijoita. Yllättävää minulle oli, että blogistani saa uusia ideoita sisustamiseen ym. Itsestäni jotenkin tuntuu, että kaikki on jo nähty ja keksitty jossain muualla. Ilmeisesti olen väärässä. Lämmin kiitos kaikille blogissani vieraileville!
***

Pieni blogikirppis sulkeutui, sillä kaikki meni kaupaksi =D Kiitos!!


Tänään bongasin kävelyllä ensimmäisen perhosen, leskenlehtiä ja istuin 15 asteen lämmössä aurinkoa ottaen. Auringossa istuessani tuntui pitkästä aikaa, että pystyin rentoutumaan. Se oli sellainen läsnäoloharjoitus. Flunssan tunne kuitenkin hiukan häiritsi nautintoa. Hus pois!

Hanni

7 kommenttia:

 1. Bongasin ihan samat! Kevät on ihanaa ja aurinko todellakin rentouttaa! Flunssa kiusaa täälläkin...

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta iltapäivästä!

  Toivottavasti flunssa ei nyt tosiaan iske suhunkin!

  VastaaPoista
 3. Täällä kylmää ja paljon lunta:-(
  Mukavaa alkavaa viikkoa:-)

  VastaaPoista
 4. Hei! Minulle nuo Arabian lautaset:) Kukkakuvio on juuri samaa kuin keräämässäni sarjassa! Sain perintönä mummolta hänen häälahja-astiastoa vuodelta -52 ja nuo ovat siis samaa kukkakuviota. Lautasen malli ei ole sama, mutta eipä se haittaa:) Laittelen postia tämän päivän aikana.

  Heidi

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea ihanan peiton voittajalle!

  VastaaPoista
 6. En voi uskoa, että onni suosi minua...ihanaa olla uuden kauniin peiton omistaja. Laitoin jo meiliä ja toivon, että saisin vielä jakkarankin itselleni :)

  VastaaPoista
 7. Onnea Ansku!

  Voi miten ihanan keväiset ilmat siellä on jo ollut! Meillä satelee lunta ja on melkoinen takatalvi.

  Mukavaa alkanutta viikkoa Hanni!♥

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!