lauantai 14. huhtikuuta 2012

Uudet suunnitelmat

Ei ole kovin helppoa suunnitella kodin pintoja, kun vaihtoehtoja on miljoona. Tänään kuitenkin valitsin saunan lauteiden ja paneeleiden sävyn sekä kiukaan taakse hiukan rosoista ilmettä tuollaisella eläväpintaisella kivilaatalla. Nyt ei voi enää perääntyä.

Materiaalin nimi on Acapulco Vulcano black ja laatat ovat kolmea eri kokoa.Valitsin siis tämmöisen mustan sävyn. Ylemmässä kuvassa laatta on vaaleampana.
 Keittiösuunnitelmat menivät uusiksi valaistuksen ja välitilan osalta. Eipäs tulekaan valkoista lasilevyä vaan tuollaista mattapintaista valkoista laattaa. Kuvasta poiketen haluan laatat limittäin niinkuin tiiliseinässä eikä tuollaiseen jonoon.

Plaquetta Bisel Blanco mate ja saumat valkoisella, kun kodinkoneet ja työtasot ovat sen verran näyttävät. Ei mene yleisilme levottomaksi.
Kuvat Rtv:n sivuilta

Keittiö ja sauna ovat aiheuttaneet melkoista päänvaivaa. Sauna lämpökäsitellystä haavasta olisi ollut myös kiva, nyt tulee kuitenkin Supi saunavahalla sävytetty sauna kauttaaltaan. En muistanut ottaa sävynroa ylös.

Meinasin jo vaihtaa keittiön kaappien vetimetkin, mutta tulin järkiini. Ehkä?

Huomenna taidan taas mennä rakennustyömaalle ihmettelemään edistymistä.

Hanni

ps. Tervetuloa uudet lukijat =D Osallistukaa vielä arvontaan, huomiseen aikaa klo 21, ks. muutama postaus alempaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanilta kuulostaa nuo materiaalit mitkä olet valinnut! Kaunis koti tulee!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tuo valitseminen on varmaankin sellainen viha-rakkaus -juttu. Toisaalta kiva valita, saa just mieleisensä. Toisaalta on sitten se valinnan vaikeus, runsauden pula kaikista materiaaleista.

  Ihanaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä nuo valintasi. Tuo valitseminen on aina niin vaikeaa, on ihan liikaa vaihtoehtoja.
  Meillä kun remppaa on tehty vuosien varrella, on mielikin välillä muuttunut ja olenkin miettinyt minkälainen sillisalaatti tästä oikein tulee...

  Mukavaa viikonloppua!
  -k-

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja valintoja olet tehnyt! Juuri muuttaneena ja remppaa suunnittelevana pystyn jotenkin eläytymään tuohon valinnan vaikeuteen... :)

  VastaaPoista
 5. Hih, suunnitelmissa on just tuo "hyvä" puoli, että niitä voi muuttaa! no, ei ihan loputtomasti kuitenkaan jos meinaa valmista saada :D

  Jännittävää nähdä sitten miltä näyttää uusi kotisi näillä pinnoilla, suunnitelmat enteilevät tosi kaunista! :)

  Kivaa viikonlopun loppua!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!