keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Piristystä ankeaan

Etuterassille laittelin hiukan kanervia ja muutaman sypressin tuomaan väriä, kun piha on muuten kolkko ja autio. Nurmikko vielä viheriöi. Tilkkupeitto valmistui viime viikolla. Tilkkuosan ompelin jo kesällä, mutta se on odottanut viimeistelyä kaapissa muutaman kuukauden.
Ikean kannelliset metallitynnyrit kotiutuin pari viikkoa sitten, koska tarvitsin pahvi-ja tölkkikeräystä sekä sanomalehtikeräystä varten siistit keräyslootat. On muuten kätevät terassilla. Kukaan ei tiedä mitä ne pitävät sisällään ja tuosta ne on helppo napata mukaan keräyspisteeseen.Tuo korkea valkoinen istutusruukku on roskislöytö keväälät edellisen kodin roskiskatoksesta. Näin se mahdollisuuden ja paikan jo silloin ja nyt se on juuri omalla paikallaan.

Ei tässä nyt mitään erikoista ole, mutta tyhjää parempi. Ison lyhdyn voisi vielä laittaa ja sinne vaikka talvivalot sisälle. Pari mustaa rautaista kiinnikettä ostin valmiiksi roikkuvia lyhtyjä varten. Ne on tarkoitus laittaa terassin tolppiin kiinni.
***
Mukavaa viikon jatkoa!
Hanni

29 kommenttia:

 1. hei kuule..voisitko testata kestääkö noissa pöntöissä vesi??me tartettas saunaan justihin tollaset kanneliset metalli pöntöt ja kun en haluais tilata(meillä ei ikeaa ole lähellä)jos ne ei kestäkkään vettä.. ;) :P ihan hullu pyyntö kyllä, mutta ainahan sitä saapi kysyä. tilkkupeitto on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on hyvin sekalaisessa käytössä Lillassa, kaksi jää ulos talveksinkin, kannen reunaura ruostuu pikkuhiljaa, mutta ei ne mitään ihan siivilöitä ole!
   Laita rumenpi saavi sisään jos...☺

   Poista
  2. Uusissa vesi pysyy, mutta nuo ruostuvat ajan kanssa. Voishan noiden sisään laittaa muoviämpärit, ulospäin näyttäisivät kauniilt ja vesi pysyis.

   Poista
  3. voi vitja te ootte neroja! no näinhän minä teen tietenkin. meillä nimittäin on koiran puremat saavit saunassa(joo meidän tihulainen kerkee jokapaikkaan) ja minä haluan tollaset tynnyrit. niitä jo pidemmän aikaa hiplanneena NYT minä ne ostan!

   Poista
 2. Mehtaemäntä...ei mielestäni kestä vettä, kosteus tekee ruosteiseksi. Mutta muuten on kyllä kerrassaan manio idea kierrätystavaralle ja vielä kauniit tuossa portailla. Itsellä samaiset, mutta pienemmät wc:ssä ja kodarissa roskiksena.

  Syysistutukset ovat portaiden kaunistus!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tilkkupeitto!!
  Eikä mitään valittamista istutuksistaan, vois sanoa, että antaa syksyn tulla ☺

  VastaaPoista
 4. Tilkkupeitto on ihana :) Minulla on paha tapa jättää keskeneräiset projektit vähän liiankin pitkäksi aikaa kaappeihin = vuosia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Mä koitan tosissani välttää keskeneräisyyttä, mutta pari tilkkupeittoa on jäänyt odottamaan lisäinspistä.

   Poista
 5. Ihanalta näyttää ja tuo peitto on upea !!! Kiitos tosta kierrätys ideasta, nt pitäskin päästä ikeaan:)

  VastaaPoista
 6. Yhdyn edellisiin kommentteihin: aivan ihana peitto ja ihanat istutukset! :) Tosi hyvä tuo tynnyri-idea!

  VastaaPoista
 7. Kaunis tilkkupeitto ! Syksy on ihanaa aikaa kun saa laitella lyhtyjä pihalle ja nauttia niiden tunnelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on! Ja saa valmistella joulujuttuja.

   Poista
 8. Tosi kaunis tilkkupeitto! Ja istutukset näyttävät aivan ihanilta! Mahtava roskislöytö, itse olen löytänyt ihan surkeita juttuja tuohon verrattuna. :D

  VastaaPoista
 9. Ihanainen tilkkupeitto <3 Juuri mietin, että pitäisikö omaa peittoa myös jatkaa nyt kun talo on hiljainen :D Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Vautsi mikä roskislöytö!Sopii kyllä paikalleen just eikä melkein!:)
  Hyvä idea laittaa tynnyrit terassille,niihin kyllä mahtuu tosi paljon kierrätettävää!:) Tilkkupeitosta tuli tosi ihana!:)
  Mukavaa loppuviikkoa!<3

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana tilkkupeitto! Sinulla on aina niin ihania käsitöitä!
  Kauniille näyttää etuterassilla!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Upea peitto!
  Kuistisi olet laittanut todella kauniiksi ja nuo tynnyrit ovat aivan yliveto idea!

  VastaaPoista
 14. Ihana peitto ja kaunis terassi istutuksineen!

  VastaaPoista
 15. Ihana peitto ja kaunis terassi :)

  VastaaPoista
 16. Ihana peitto ja nuo istutukset näyttää myös kauniilta.

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!