maanantai 22. lokakuuta 2012

Tildaa ja tuoksuja

Kansalaisopiston Tilda-kurssilla ompelin muunmuassa tämän ison Tilda-neidon. Tälle kuuluis isot siivet, mutta halusin neidon ilman siipiä.
 Tein tuollaisen neutraalin väriset, että voin sitten vuodenaikojen mukaan sitä koristella. Esim. jouluksi ajattelin laittaa käteen pienen punaisen sydämen roikkumaan.
Tuoksuvia tuikkuja ei voi olla liikaa. Tykästyin jo viime talvena näihin Tarjoustalon tuoksuviin ja onnekseni niitä on jälleen saatavilla. ykkään noista läpinäkyvistä kupeista, joiden läpi liekin valo tulee kauniisti ja tuoksu on hyvä. Rautalankakorin ostin viime syksynä Koiramäen Pajutallilta ja sipaisin siihen nyt sävyyn sopivaa Greengaten nauhaa ympärille.

Hellurei ja tunnelmaa viikkoosi!
Hanni

12 kommenttia:

 1. Kaunis neito! Täälläkin on Tildan juttuja ommeltu ja voispa sanoa, että melkein urakalla ;) Kiitti tuikkuvinkistä, täytyykin käydä Tarjoustalossa.

  VastaaPoista
 2. Viehättävä Tildaneito, ja aivan ihanat puhvihihat hänellä :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis Tildaneito!

  Tuollainen kurssi olisi mukava:)

  VastaaPoista
 4. Onpa suloinen neitokainen, voi kun jaksaisi itsekin opetella noiden teon. Itsekin eilen mietin, miten jouluna antaisin pupuille jouluista ilmettä...punainen rusetti kaulaan tai virkatut punaiset kaulaliinat...hih, ihanaa haaveilua ;)

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis Tilda-nukke ja ihania sommitelmia.

  VastaaPoista
 6. Ihana Tilda- neito <3 Tykkään noista väreistä. On muuten ihanat noi kynttilänjalatkin :)

  VastaaPoista
 7. Miten kaunis neitonen siellä <3

  VastaaPoista
 8. On todella kaunis neitokainen! Hyvä idea tehdä neutraali ja vaihdella vuodenajan mukaan somistusta! Tykkään. Valitsemasi kankaat ovat kauniita ja sopivat hyvin tähän neitoon!

  VastaaPoista
 9. Suloinen Tilda-neito! Minustakin neito ilman siipiä on ihana!
  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Upea neitokainen :) Hyvä idea tuo vuodenaikojen mukaan "koristelu".

  Iloa keskiviikkopäivääsi!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!