sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tähdellistä

Viikonloppu taas ehtoopuolella. Plääh. Jotain pientä olen saanut aikaiseksi. Eilinen paha migreeni haukkasi päivän hyvistä hetkistä aimoannoksen pois ja se harmittaa. Tänään on ollut parempi päivä. Nyt on massu täynnä siskon lihapullia ja muusia sekä täytekakkua.
***
Ikisuosikkina tähdet. Eniten tulee tilauksia ja kyselyitä tähtitekstiileistä. Toissapäivänä valmistui jälleen pari tyynynpäällistä tähtiteemalla. Haluttuina väreinä harmaa, vaaleansininen ja valkoinen.Aika kiva jäätävä väriyhdistelmä talveen. Rinnalle sitten hiukan ilmeettömämpää harmaa-valkoista raitaa.


Nyt menen jatkamaan tähtipeiton ompelua. Iso kiitos kaikille edelliseen postaukseen viestin jättäneille. Toistaiseksi ainakin saan ladattua kuvia näihin teksteihin, mutta tuohon sivupalkkiin lataaminen ei jostain syystä onnistu.
***
Antoisaa uutta viikkoa!
Hanni

20 kommenttia:

  1. Mä juuri tein pari punasävistä tähti tyynyä. Oon ollu ennemminkin semmonen sydän-typpi ;) mut tänä jouluna meiltä löyty tähtiäkin !

    VastaaPoista
  2. Kauniita ompeluksia, etenkin tuo ylimmäisen kuvan tyynyt ovat kauniit!

    VastaaPoista
  3. Upeita ompeluksia, tähtihullu täälläkin..

    VastaaPoista
  4. Ehditkin jo piipahtamaan blogissani ennen kuin ehdin tänne kertomaan, että siellä on sinulle on siellä tunnustus:) Ihanat talvivärit olet löytänyt tyynyihin!

    VastaaPoista
  5. Kivoja kankaita olet löytänyt ja kauniita ompeluksia jälleen loihtinut! Antoisaa viikkoa myös sinulle :)

    VastaaPoista
  6. Tähdet,tähdet, niihin ei kyllästy!:) <3

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!