tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vaaleanpunaista ja vähän muutakin


Leivottiin Siirin kanssa toissaviikonloppuna mokkapaloja. Koristeiksi valikoitui vaaleanpunaisia sydämiä. Tyttösestä on niin paljon jo apua kaikissa kodinhoidollisissa tehtävissä. Tosin oman huoneen siivoaminen saa aina aikaan negatiiviseksi luokittelemani reaktion. Kun on kyseessä ruoanlaitto tai leipominen, ei tarvitse paljon houkutella.

Kattaukseen laitettiin Greengaten somat vaaleanpunaiset lattemukit ja vaaleanpunaisia tulppaaneja. Noi mukit on niin herkun näköiset, pari tarvitsisin niitä lisää, että olis puoli tusinaa kaapissa.


Varastosta kaivoin tuon Marimekon vanhan Muija-peltitarjottimen. Sehän on ihan tätä päivää. Ennakkoperintönä olen saanut jo vuosia sitten noita Muija-kuosisia peltipurkkeja ja tuon tarjottimen. Tuo onkin ainut Marimekon kuoseista josta tykkään. Muuten ei Marimekot ole koskaan viehättäneet.


Tämmöisellä tyylillä tällä kertaa. Mukavaa viikon jatkoa!

Hanni

11 kommenttia:

  1. No on söpöt mukit! Ihana kattaus :)

    VastaaPoista
  2. Kaunista <3 Itsekin ihastuin GG kuppoihin jo kolme vuotta sitten ja kyllä ne jaksaa edelleen viehättää. Lautaset on myös nätit!

    Hieno kokonaisuus kynttilöiden kera - mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihana kattaus ja herkullisen näkösiä mokkapaloja. Tuo vaaleanpunainen on niin ihana väri astioissa :) Nuo GG:n kupit on seuraavana hankintalistalla :)

    VastaaPoista
  4. Ihanat nuo kupit:). Muutenkin hieno kattaus ja herkullisen
    Näköinen leivonnainen.

    VastaaPoista
  5. Miten heeeerrrrkullisen näköistä, namskis! Olen kans miettinyt noita kuppeja, mutta "tyytynyt" sitten siihen spot blueen, ihan miestä ajatellen.. ;)

    VastaaPoista
  6. Ihanat herkut, niin mokkapalat kuin nuo kupitkin ;D Kiva kun sinulla on reipas apulainen!

    VastaaPoista
  7. Greengatella on niin herkullisia kattaustuotteita. Joka kerta tekisi mieli ostaa lisää niitä. Ihania tunnelmia sinulla täällä :)

    VastaaPoista
  8. Hei. Sinulle on tunnustus blogissani :)
    www.hopealusikkapuussa.blogspot.com
    Terveisin Marianne

    VastaaPoista
  9. Tuo onkin ihana kuosi marimekolta. Odotan innolla koska meidän neiti innostuu auttelemaan keittiössä! Nam, alkaapa tekeen mokkapaloja mieli ja täällä ollaan ns. laihiksella :D
    Mukavaista viikonloppua:)

    VastaaPoista
  10. Kaunis kattaus♥ Ei voi mitään, mutta kyllä GG:n astiat vain ovat todella kauniit:)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Greengatet on kyllä niin ihanaia! Ja yhdistelet niitä kivasti!

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!