tiistai 18. helmikuuta 2014

Astiakaappien järjestelyä


Mikäs sen hienompaa kuin aloittaa talviloman pätkä siivoamalla kaappeja. Kaikki ulos kaapista ja hyllyjen pyyhintä.


Tällä hetkellä olen tyytyväinen astiakaapin ulkonäköön. Astioiden väritys ja muotokieli sopivat keskenään yhteen ja niistä on kiva rakentaa erilaisia kattauksia.


Ripaus pastellisävyjä sopii kokonaisuuteen ja ne kuuluvat varsinkin keväisin käyttöastioiden joukkoon. Vaaleanpunaisen lisäksi astiakaapista löytyy mintunvihreää.
Perfect Homen jalalliset Victoria-sarjan jumbokupit, Krasilnikoffin tähtikulhot ja Tarjoustalon jalalliset halpislasit sopivat kivasti keskenään yhteen.
Joukossa Greengaten Nanna-latteja.


Olen kokenut, että lauatset on kätevintä nostaa tiskarista tuohon kuivauskaappiin. Eivät hankaannu naarmuisiksi niinkuin helposti käy kun säilyttää lautaset pinossa. Kannujakin on kerääntynyt monenlaiseen tilanteeseen.


Yhdestä kaapista löytyy musta teeastiastoni joka on kirppishankinta. Tässä kaapissa on myös suurin osa juomalaseista, nekin kirppikseltä. Kun muutin nykyiseen kotiini, halusin ostaa tänne Riviera Maisonin Eau-lasit. Ostin tusinan ja yksi niistä ehti mennä rikki enkä ole löytänyt uutta tilalle. Eau-lasien käyttö on jäänyt vähälle, koska joku sanoi, että Eau-teksti kuluu pesukoneessa pois pikkuhiljaa.

Mulla on sellainen ihme päähänpinttymä, että astioita täytyy olla joko 6 tai 12 samanlaista. Arvatkaa häiritseekö jos kuudesta yksi menee rikki...


Tällainen loman aloitus täällä. Luistinradat ja hiihtoladut ovat sulaneet piloille täällä Uudellamaalla joten kaikkia perinteisiä talvilomanviettotapoja emme voi toteuttaa. Mennään vähän miten tuuli kuljettaa...

Hanni

15 kommenttia:

 1. Ompa kauniita astioita sinulla ja juuri kuten sanoit, hyvin yhteensopivia. Noita on ilo katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useiden hutiostosten jälkeen alan olla kaapin sisältöön tyytyväinen.

   Poista
 2. Voi, miten ihania astioita! <3 Kaikki todellakin sointuvat toisiinsa, noista on varmasti helppoa saada muuntuva ja mieluinen kattaus jokaiselle tarpeelle. :)

  Ihanaa lomaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =D Kattausrekvisiittaa löytyy sitten lisää muista kaapeista =D

   Poista
 3. Voi taivas kun löytäisi myös tuon energian aloittaa kaappien siivous. Tai vaatehuoneen. Aina on jotain tärkeämpää. Ihania astioita kauniisiin kattauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään aio kaikkia kaappeja koluta. Muutaman keittiön kaapin vain niin ei käy homma liian raskaaksi.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. =D Kiitos. Onhan noita tullut metsästettyä ja harkiten ostettua kaikkien aikaisempien erehdyksien opettamana.

   Poista
 5. Arvaan...häiritsee! ;-) se 6 tai 12 astian särkyminen. Ja kun ei löydä toista tilalle..äärrinmurrin!
  Ihanat nuo tähtikulhot <3

  VastaaPoista
 6. Kaappiensiivous operaatio odottaa myös minua hiihtolomalla ;)
  On kyllä todella kauniita astioita sulla, ja kaikki todellakin sopii ihanasti yhteen <3 Munkin tekis mieli heittää nyt kaikki turhat pois ja keräillä vaan niitä kauniita.

  Harmi tosiaan, kun lomalle ei saatu talvisia kelejä, mutta nautinnollista lomaa siitäkin huolimatta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon pikkuhiljaa karsinu astioita ja viimein löytänyt oman tyylin ja värimaailman. Yks ruusukuppiastiasto täytyy säilyttää jotain kesäisiä prinsessahetkiä varten.

   Poista
 7. Ihania ja tosi kauniin värisiä astioita olet hankkinut :). Mä olen paremmassa astia sarjasa tehnyt niin, jota olen pentikiltä kerännyt että rupesin keräämään kuppeja, kahvikuppeja 8 hlölle, kun sain lahjaksi pari kahvikuppia, niin en tilan puutteen takia ruvennut keräämään enempää.. Olen tällä hetkellä todennut tämän määrän sopivaksi, kun laitan vain paremman astiaston pöytään kun tulee vieraita ja lapsille jotkun muut.. Tämä keräily on siitä mukavaa että sitä voi pikkuhiljaa keräillä niin kauan kun astiastoa vain saa ja voihan siihen yhdistää jonkun muun astiaston :). Mukavaa lomaa, vaikka sää ei ole kauhean talvinen :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo 8 kappalettakin on hyvä määrä. Meillä vaan on aina lapsuudenkodistani lähtien ollut 6 tai 12 kpl. Sitä on niin tapojensa orja =D

   Poista
 8. Välitila näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!