keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ostohyvitys

Näin kevätkauden alussa on hyvä kurkata vaatekaapin sisältöä ja vaihtaa talven aikana nuhjaantuneet vaatteet kevyempiin ja raikkaisiin. Samalla katsaus asusteisiin ja kenkiin on paikallaan. Mahdollisesti myös koti kaipaa uutta valoisampaa ilmettä. Näin ainakin minulla.
***
Olen liittynyt aikaisemmin Ostohyvitys-asiakkaaksi, koska paljon netin kautta ostelevana saan osan rahoistani takaisin. Mikäs sen mukavampaa. Ostohyvityksen määrä riippuu siitä minkä nettikaupan sivuilla ostokseni teen. Nyt sain tilaisuuden toimia Ostohyvityksen esittelijänä ja klikkauduin Ostohyvitys.fi-sivun kautta Keskisen Kello-nimisen liikkeen sivuille. Täydensin Nomination Chic-korusarjaani korvakoruilla ja rannekorulla. Ostoksestani sain tässä liikkeessä 1% bonusta, mutta on paljon liikkeitä joissa bonus on suurempi.


Ennestään olen ostanut samasta liikkeestä sarjan rannekorun ja sormuksen mistä minulle kerääntyi ostohyvitystä. Ostohyvitys on tallessa Ostohyvitys-tililläni ja kun sitä on kerääntynyt vähintään 15 euroa, voin pyytää maksua omalle pankkitililleni. Ostohyvityksen voi ajatella bonuskorttien ja kauppojen kanta-asiakasohjelmien sähköisenä vastineena ja sinulla on nyt mukava mahdollisuus liittyä joukkoon.

Tämän linkin http://www.ostohyvitys.fi/polkadothanni kautta mukaan Ostohyvityskampanjaan tulleet saavat Fazerin sinisen suklaalevyn kiitoksena liittymisestä ensimmäisen Ostohyvityksen kautta tehdyn tilauksen jälkeen. Liittyminen on täysin ilmaista ja todella yksinkertaista ylläolevan linkin kautta. Valittavanasi on yli 450 kotimaista ja ulkomaista verkkokauppaa joten jokaiselle shoppailijalle löytyy varmasti omat liikkeet.

Voin suositella, koska olen jo useamman ostoksen tehnyt Ostohyvitys-sivun kautta eri liikkeistä.

Postaus on tehty yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa.

Hanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi!