keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesän tuoksuja

Ihanat syreenit kukkivat ja tuoksuvat vielä hetken aikaa. On ihanaa, kun voi kerätä kukkaset kotiin pihalta. Sain siskolta luvan ottaa muutaman syreeninoksan heidän pihaltaan. Pitäisköhän laittaa oma syreeni kasvamaan.




Toinen ihastuttava tuoksu tulee laventelista. 


Laventelia on saippuassa ja huonetuoksussa. Pyyhekaappiin sujautin laventelin tuoksuisen pussukan, että pysyvät pyyhkeet raikkaina.


Nämä valkoiset vieraspyyhkeet ovat Riviera Maisonin. Ostin ne pari vuotta sitten Witikkalan Kartanosta alehintaan. Mä kun olen sellainen tarjoushaukka ja usein ostan tarjouksesta ja alelaareista.
Silkkaa säästöä =D


Nyt taidan vielä lähteä pienelle juoksulenkille tuoksuttelemaan kesän tuoksuja

Hanni

10 kommenttia:

  1. Täällä alkavat olla jo syreenit kukkineet. Minä istutin tänä vuonna 2 ikiomaa syreeniä omalle pihalle, jospa niistä saisi kukkia muutaman vuoden päästä maljakkoon. Ihanan tuoksun voi lähes tuntea ruudun läpi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, kun kukinta-aika on niin lyhyt. Voisivat mun puolesta ilahduttaa koko kesän :)

      Poista
  2. Hei :). Itse istutin viime kesänä neljä syreeniä ja innolla odottelen niitä kasvamista ja kukintaa. Syreenin tuoksu muistuttaa lapsuudesta. Aurinkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat varmasti kauniita, kun laittaa useamman. Lapsuuden tuoksu se on minullekin :)

      Poista
  3. Juuri kävin ostamassa rungollisen pikkusyreenin Palibinin parvekkeelle, kasvatan kesän ruukussa ja siirrän syksyllä mökille maahan. On ihanan tuoksuinen! Juuri postasin pikakuvat, jotka ova todellakin pikasellaiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea pitää ruukussa, en tiennytkään tästä mahdollisuudesta.

      Poista
  4. Syreenien tuoksua ei voita niin mikään. Ihana, kesäisen huumaava... Minä istutin kaksi vuotta sitten syreenin omaan pihaan ja vasta tänä kesänä siihen on tullut kukintoja: huikeat kaksi kappaletta... Ei ihan vielä vaasia saa näillä täyteen:))

    VastaaPoista
  5. Voi istuta syreeni ehdottomasti..ja nopiaa!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Luulen, että parempi vasta syksymmällä laittaa, en oo varma. Mutta kyllä sellainen on saatava.

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!