keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Pitäisi kellonajat oppia

Tässä päivänä muutamana kun heiluin vasaran kanssa niin sain vihdoin Siirin huoneeseen ostetut kellotkin seinälle. Idea useammasta kellosta on muhinut päässä jo todella kauan. Keväällä poikettiin Kärkkäisellä ja sieltä ostelin noita mustia kelloja edukkaasti tottakai.Jossain vaiheessa kävi mielessä, että laitan kellot eri aikaan lempparipääkaupunkien mukaan, mutta nyt toistaiseksi ne ovat ihan kotimaisessa ajassa. Siirin kun täytyy vielä hiukan hioa tuota kellonaikatietämystä. Hyvin on oppinut tässä muutaman viikon aikana hahmottamaan mitä aikaa milloinkin mennään.

Ja sitten äidin ylpeydenaihe on tuo 8-vuotias Siirulainen joka kesäloman alkajaisiksi oli paikallisen Käsityökeskuksen päiväleirillä ja teki itselleen kangaspuilla maton. Värit valitsi ihan itse. Onhan se hyvä, että pidetään yllä myös käsityöperinteitä ja opetetaan lapselle, että kaikkea ei tarvitse hankkia valmiina kaupasta. Lapsellani on silmää värisommittelulle =D


Hanni

18 kommenttia:

 1. Hauska idea nuo kellot.
  Ihana matto, sinulla on taitava tytär!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Matto on kyllä hieno. Tytär oli asiantuntevassa opissa.

   Poista
 2. Reipas tyttö kun mattoja osaa jo paukuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on. Viime kesänä samaisella leirillä syntyi kynnysmatto mikä jäi hapsujen osalta sitten kesken.Nyt oli jo selvää kehitystä havaittavissa.

   Poista
 3. Hauska kello idis !
  Suloinen huone pikku neidillä. Ihana Matto !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olisipa huone aina yhtä suloisen näköinen. Useimmiten siellä vallitsee vain suloinen sekamelska =D

   Poista
 4. Onpas ihan mielettömän hauska idea :) Ja mikä ponikokoelma, tyttäreni olisi vihreä kateudesta ;) Ja ihana karkkisävyinen matto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Ponikokoelma kasvoi viime marraskuussa kun tytär oli leikkauksessa ja piti saada lohtua ja tekemistä. Keksimme perustaa keppihevostallin. On muuten ollut hyvä investointi, koska hevosista on ollut suurta iloa lähes päivittäin.

   Poista
 5. Hihii, itsekin tarvitsisin joskus rivin kelloja ;) Raikas matto!

  VastaaPoista
 6. Aivan samaa mieltä, käsitöiden opettelu kannattaa!! mua harmittaa kun oon unohtanut kaiken koulussa opitun ja täällä sit you tubesta aina videoista yritän silmukoita opetella.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on kuitenkin opetteluvideoita netti pullollaan =)

   Poista
 7. ♥♥Voi suloisuus tuota mattoa♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano =) Eilen Siiri imuroi huoneensa ja vei maton oikeaoppisesti ulos tuulettumaan, ilman, että piti edes kehottaa =)

   Poista
 8. Ohhoh, kaunis on matto <3
  Äitiinsä tulee, kun on kädentaidot hallussa! :)

  VastaaPoista
 9. Iloista & aurinkoista kesää Hanni sinulle :)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!