torstai 3. heinäkuuta 2014

Kauan kaivatut kulhot

En ole tainnut muistaa hehkutella näitä ihania Greengaten hopeanhohtoisia lasikulhoja jotka sain muutama viikko sitten vihdoinkin haalittua kasaan. Iskin näihin silmäni jo hyvän aikaa sitten ja löysinkin niitä edesmenneestä Wanilla Rosesta myynnistä. Tilatessani ne olivat kuitenkin loppuunmyytyjä enkä toviin löytänyt näitä mistään. Homma jäi unholaan. Kunnes sitten verkkokauppoja selatessani löysin jostain 2 kappaletta. Koska tarvitsen aina astioita 6 tai 12 kappaletta, ei auttanut kuin metsästää kulhoja lisää. Onneksi sain kahdesta eri nettikaupasta oikean määrän kulhoja kasaan.Kulhot ovat todella kauniit ja ilokseni huomasin, että hopeanhohtomeiningillä jatketaan Greengaten syysmallistossa...Taisi olla vuosi sitten, kun ostin tällaiset hopeanhohtoiset lasilautaset Cafe Lattesta. Vaikka eivät olekaan Greengatea, niin sopivat kulhojen kanssa täydellisesti yhteen. Onnea on yhteensopivat astiat =)


Semmoiset ilonaiheet täällä tänään. Orvokkikuvat ovat jo vanhempia. Jouduin luopumaan orvokki-istutuksista kun olivat venähtäneet jo liian pitkiksi. Sen sijaan iloitsen kukkivista liljoista takapihan kukkapenkissä.

Mukavaa lähestyvää viikonvaidetta. Minä pyrähdän käymään eteläisessä naapurissamme viikonlopun aikana.

Hanni

7 kommenttia:

 1. Kauniit ovat, en kyllä greengateksi tunnistaisi! Hauskaa matkaa, mekin pääsemme meren yli ensi viikolla, tosin suuntana länsi-naapuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GG:llä on viime kuvastoissa tyyli hiukan laajentunut ja hyvä niin, koska kuka jaksaa niitä samoja lattemukeja vuodesta toiseen. Kiva kun valikoima on laajempi js tyylejä pystyy yhdistelemään. Mukavaa matkaa teillekin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Näitä ei voi pestä astianpesukoneessa että tuo upeus säilyisi, mutta ei haittaa, nopeastihan nuo tulee käsinkin pestyä.

   Poista
 3. Aika makeet astiat :) Ihania kesäpäiviä!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!