torstai 4. syyskuuta 2014

Paisley


Back in business =D Ihana ja tapahtumarikas kesä takanapäin ja nyt on taas aika tehdä sisätiloissa muokkailuja. Paljonhan täällä meidän pikkukodissa ei sisustusrintamalla tapahdu, mutta kyllä nyt yhden uuden pöytäliinan voi aina esitellä.Olen aina tykännyt paisley-kuviosta. Nuorena tyttönä Stockmannin tavaratalon kangasosastolla jo ihailin värikkäitä ranskalaisia kankaita paisley-kuvioineen. Meille kun ei niin värikästä kotia ole tulossa niin oivan vaihtoehdon tarjosi kesällä henkkamaukka, mistä shoppailin tämän pöytäliinan.On just passeli meidän pöydälle.

Täs on vähän laajempaa kuvaa ruokailutilasta. Meillähän on olohuone, keittiö ja ruokailutila samaa osastoa niin tulee aina mietittyä, että myös olohuoneen tekstiilit sopivat keittiön kanssa yhteen ja toisinpäin.Seinustalla näkyvä kaappi on siirtynyt keväällä Siirin huoneesta tuohon ja kätkee nyt sisäänsä annoksen astioita ja keittiötekstiilejä. Hirveen kätevä tuossa.

Tämmösillä kuvilla nyt aloteltiin tätä bloggaussyksyä. Pysykäähän kanavalla =D Oli kiva kun täällä oli jo kaivattu Polkadotin päivityksiä!

Hanni

10 kommenttia:

 1. Kiva kun olet Back taas :) kaunis pöytäliina.

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä aikas kiva kuosi, yks munkin lemppari. Paitsi etten osaa käyttää sitä noin tyylikkäästi kuin sinä:) Kiva kuulla pitkästä aikaa juttuja sieltä, kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
 3. Jee! Kiva, kun olet taas täällä:) Ihanan pöytäliinan olet löytänyt... olen itsekin ihan heikkona paisley-kuvioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KivaKiva =) Pöytäliina on kyllä ihastus.

   Poista
 4. Kiva kun palasit linjoille...mietinkin päivänä eräänä, että missä ihmeessä Hanni luuraa :)

  Ihana toi kaappi ja sopii kuin nenä päähän tuohon tilaan. Henkkamaukan pöytäliinakin on kuin tehty teille. Mukavaa syksyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt on ollut kaikenlaista, että on pitäny vähän luurata. Kesä vei niin mennessään ja puuhaa riitti. Nyt tulee oltua enemmän kotona ja täälläkin tapahtuu ni on postailtavaa =D

   Poista
 5. Kaunis liina. Kotisi on niin rauhallisen tunnelmallinen. Meillä täällä monen pojan kanssa vähän sisustukset sitä ja tätä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä on kyllä ihan rauhallista muutenkin kuin sisustuksen osalta :D Tyttöjen talo ku on ja rauhallisia asukkaita =D Olisko silläkin merkitystä, että rauhallinen sisustus ja harmoniset värit rauhoittavat? Joku kaipaa värejä ja räiskyvää elämää, meille kelpaa näin. Ja pitkäänhän tätä kotia on laitettu ja suunniteltu yksityiskohtia ja sävyjä.

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!