lauantai 6. syyskuuta 2014

Syksyistä tunnelmaa


Näin jo alkusyksystä tulee kaivettua kynttilät ja täkit käden ulottuville. Tuoksukynttilöitä polttelen harva se ilta. Ne tuovat lämpöä ja kivaa vienoa tuoksua kotiin.


Keväällä hankitut pastelliset kynttilät vaihtuivat luonnollisempiin sävyihin. Yhtään kynttilää ei ole tarvinnut ostaa. Jotenkin niitä oli kerääntynyt laatikollinen tuonne kaappiin =D
Kullansävyt ovat viehättäneet pitkästä aikaa. Kesällä ostin itselleni kullanvärisiä koruja ja se jäi vähän päälle. Nämä kuppelot nähtyäni ei auttanut kuin ottaa mukaan. Muuten en ole kaapintäytettä hankkinut vaan päinvastoin, myin kirpputorilla kaikenlaista kaapintäytettä pois melkoiset määrät. Vähemmän on nyt enemmän.Hanni

11 kommenttia:

 1. Kynttilöitä on kulkeutunut meillekin melkoisesti :) Kaunis kynttilä tarjotin !
  Tummempia sävyjä hiipii kotiin taas syksyn tullen ja ihana onkin tunnelmoida kynttilöiden palaessa :)
  Leppoisaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä todistettua, että halvalla ei saa hyviä kynttilöitä =( Suurin osa noista tarjottimella olevista kynttilöistä valutti hirmuisesti. Oli Finnmaria ja Ikeaa ym markettikynttilää. Pahus!
   Mutta kyllä nesilti tunnelmaa tuovat. Täytyy vaan olla tarkkana.

   Poista
 2. Kauniita syksyisiä kuvia ja asetelmia. <3 Mukavaa syyskuun alkua!

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallista! ♡
  Kynttilöiden kanssa on sama kuin vaatteiden..niitä on kaapit täynnä, mutta ei muka juuri sen väristä ja näköistä kuin haluaisi ja tulee sitten hommattua uusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just mietin, et pitäiskö ostaa PartyLiten tuoksutuikkuja lisää...en taida kuitenkaan. Vaatteiden osto menee mulla kyllä vielä edelle =)

   Poista
 4. Kaunista, syksyistä tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 5. Tätähän on pakko kokeilla, näyttää herkulta!

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!