perjantai 6. helmikuuta 2015

Purkit ja lätkät

Poikettiin jokunen viikko sitten Clasulla, kun luin jostain, että siellä on myynnissä liitutaulutarroja. Samalla nappasin nuo lasipurkit ja jotain muutakin taisi tarttua mukaan.


Me ollaan aika kovia syömään pähkinöitä. Niitä menee kourallinen muuten vain.  Lisäilen pähkinöitä myöskin salaatteihin. Suolatut ja paahdetut cashew-pähkinät ovat henkilökohtainen suosikkini. Pähkinöiden terveysvaikutukset ovat myöskin olleet huomattavissa.

Noi lasipurkit on muuten ihan onnettomia, kun ei noi kannet pysy kiinni vaikka kuinka koittaa kiertää ne paikoilleen. Halvalla ei saa hyvää =D


Noi liitutaulutarrat on kuitenkin ihan jees ja pysyvät ainakin noiden lasipurkkien kyljissä kiinni hyvin.


Minä olen aistinut parina päivänä jo keväisiä tuulahduksia. Nyt nautin viikonlopun vapaista ja katson avoimin mielin mitä kaikkea se tuokaan tullessaan.
Aurinkoa jokaiseen päivään!

Hanni

7 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä! Pähkinöihin hurahdettu täälläkin. Nythän saa tosi kivan värisiä liitutaulutussejakin kaupasta, vaikka pinkkiä :)

  VastaaPoista
 2. Eilen oli ihanan aurinkoinen, keväinen päivä täälläkin. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne, kaunis blogi ja koti sinulla. Ja nuo purkit on aivan ihania <3 Jos kiinnostaa niin käy katsomassa myös oma blogini osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja seuraamaankin saa alkaa =)

  VastaaPoista
 4. Missä olet?olisi kiva kuulla kuulumisiasi..

  VastaaPoista
 5. Samaa tulin minäkin huhuilemaan, kuulumisia:) Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle! <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, noita tarroja täytyy käydä ostamassa:)

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!