sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Uutta


Hyvää Äitienpäivää

Täällä onkin vissiin hieman kaipailtu. Kiva juttu.

Alkuvuodesta ajatukset ja mielenkiinto ovat olleet muualla kuin sisustuksessa, joten mitään blogattavaa ei ole ollut. Sisustusajatukset ovat tällä välin jalostuneet. Nyt koti onkin muutosten kourissa, joten kuvattavaa ja ideoita on muillekin jaettavaksi.


Sisustus on muuttunut selkeämpään ja pelkistetympään suuntaan. Tilaa hengittää. Ällöttää kaikki ylimääräinen roina ja ripellys.Olohuoneen matto on huippulöytö Hobby Hallista. Siinä on ihana musta-hopea muovipunottu pinta. Samanlaisen maton ostin valkoisena ruokapöydän alle.
Antaa kuvien nyt puhua. Ei mulla muuta =D Palaan asiaan varmastikin keittiökuvien kanssa, kun saan kokonaisuuden kuvauskuntoon.

Hanni

8 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä näin selkeämpänä!
  Leppoisaa äitienpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kyllä mulla silmä lepää tässä vähäeleisemmässä kokonaisuudessa.

   Poista
 2. Oo, näyttääpä hienolta! Tykkään ♥

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olet palannut! Hei mites noi matot toimis koirien kanssa? (Jotka välillä saattaa oksentaa tai pissata sisällä..) ja minkä hintaisia oli tai mikä malli? Ainainen ongelma nuo matot, että kestäisi tätä meidän menoa ja olisi vielä kauniitkin. Huoh. Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En ostais noita mattoja jos riskinä on pisut ja puklut matolle. Pinta kun on punottu ja eläväinen niin rakon tai vatsalaukun sisältö ujuttautuu ikävästi tuonne väliin ja putsaaminen on täysin mahdotonta. Normihinta oli 129 euroa/kpl, mutta sattuivat olemaan halvennuksessa ostohetkellä 60 euron hintaan. En tiedä jatkuuko tarjous enää. Mallin nimeä en valitettavasti muista. Tyytyisin puuvillaisiin sileäpintaisiin vesipestäviin mattoihin lemmikkikatraan kanssa :)

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin! Onko maton materiaali muovia vai mitä? Kaunis on tuo tumma, valkoinenkin olisi kiva nähdä 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan =) Juu, tuo punos on muovia, reunat on kantattu puuvillalla ja kääntäpuolella huopamainen pinta =D

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!