sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tuolit pöydän ympärille

Juhannuksena oli kaiken muun ihanan ajanvieton lisäksi mahdollisuus sisustella ruokailutilaa mieleiseksi. Torstai-iltana kävin ostamassa nuo himoitsemani tuolit ruokapöydän ympärille. Muutama viikko meni miettiessä, että valkoiset vai mustat ja järkiratkaisuna valitsin mustat. Valkoisena tilan yleisilmeestä olisi tullut liian kliininen ja valkoiset istuinosat olisivat taatusti värjäytyneet ajan kanssa mustista housuista ja farkuista.  Aikaisemmin pöydän ympäryksen valtaisvat erilaiset vanhat valkoisiksi maalatut puutuolit, mutta koska tila on pieni, halusin tilalle jotain kevyempää.

Erilaiset metallijalkaiset tuolit kiinnostivat ja nämä sitten veivät voiton.


Juhannusperinteilleni uskollisena kävin keräämässä kookkaan luonnonkukkakimpun. Meidän leveysasteilla lupiinit ovat aikaisempina Juhannuksina jo lopettaneet kukinnan, mutta kesä kun on antanut odottaa itseään, saamme vielä nauttia ihanasta lupiiniloistosta lapsuuden kesieni tavoin.
Lupiini on ehdottomasti yksi lempikukistani.


Näissä tuoleissa on muuten huippuhyvä istua. Sainkin Juhannuksena illallisseuraa ja pääsimme testaamaan tuolien toimivuutta. Toimii =D


Kukkakimppuun eksyi luonnonkukkien lisäksi läheisen purkutontin pihamaalta unikkoja ja jotain muita puutarhakukkia jotka siellä villisti rehottavat.

Surku sisänsä, sillä kohta kauhakuormaaja tulee ja myllää tontille tilaa uudelle lähikaupalle. Ensi kesänä en käy enää kukkavarkaissa.

Hanni

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitosta vaan. Kyllä tuo omaakin silmää miellyttää :)

   Poista
 2. Kivat on. Meiltä löytyy 1 kpl valkoisia, joka toimittaa työtuolin virkaa. Tykätään kovasti mutta joo tuon "värjäytymisen pelossa" siinä on talja suojana. Musta oli siis varmasti järkevä ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne valkoiset on kans aivan ihanat. Ruokailukäytössä mietin kans kaikkii mahdollisii ruokaroiskeita ja muruja. Mut työhuoneessa voiskin toimia paremmin :)

   Poista
 3. Mustat tuolit ovat kyllä oikea valinta! Tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Kyllähän ne tuovat ilmeikkyyttä tilaan.

   Poista
 4. Hyvä valinta. Sopivat hienosti kotiinne. Ootko ite tehnyt noi tyyliin hyvin sopivat tabletit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos. Tabletit taitavat olla Annon mallistosta, mutta voishan tuommoiset taiteilla itsekin ohuesta ontelokuteesta :)

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!