keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Colors of California


Olen löytänyt aivan ihanan uuden kenkämerkin. Colors of California. Kumiset kengät ovat päässeet ihan uudelle levelille. Ja tähän asti puutarhan pihahommissa kulutetut crocsit ovat niin "last season". Tehdään se nyt tyylillä tällaiset astetta kauniimmat kumiballerinat jalassa.


Piti kaivaa näitä ihania toukokuisia kukkakuvia, kun tuntuu, että kukkapenkit ovat hiukan käymistilassa ja seuraavat kukkijat odottavat vuoroaan. 


Eipä näistä uskoisi ennenkuin lähitarkastelussa, että kyseessä on tosiaan kokonaan kumiset kengät.  Kaupungillekin nämä jalassa voi lähteä hyvillä mielin. Pitihän tämmöiset ostaa muissakin väreissä ja Siirille tietenkin omansa. Kultahileiset :)Onneksi kesä on antanut odottaa itseään, sillä lomani lämpimien lomakelien kera alkaa tämän viikon jälkeen ja pääsen vihdoin pukeutumaan ihaniin kesähepeneisiin jotka ovat saaneet odottaa vuoroaan.

Korut muiden asusteiden ohella kuuluvat jokapäiväiseen pukeutumiseeni. Ranteisiin laitan killumaan kesätrendin mukaisesti useamman rannekorun roikkuvine tupsuineen.


Sininen ja valkoinen yhdessä ovat ehdottomia kesävärisuosikkejani.

Raikkaita kesäpäiviä!

Hanni

3 kommenttia:

 1. Ihana kokoelma koruja ranteessasi <3 Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Moi! EI liity nyt tähän aiheeseen, mutta googletellessani löysin tämän postauksen: http://polkadot-hanni.blogspot.fi/2012/07/kattaus.html. Onko sulla jotain ohjetta noihin tabletteihin? Tuntuu löytyvän ohjeita vain pyöreille tableteille, ja olisi tarvetta juurikin tuon mallisille... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nuo kaikki virkkaukset ovat omasta päästäni, kun en oikein osaa seurata ohjeita =D

   Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!