lauantai 16. elokuuta 2008

Uusi Kirpputori, Uusi Tavarataivas

Olen löytänyt tänään uuden kirpputorin Tuusulan Sahankulmasta. Pyörin siellä 2 tuntia ja jouduin jättämään paljon ihanaa ja tietenkin tarpeellista tavaraa muiden ostettavaksi, sillä rahat eivät riittäneet ihan kaikkeen. Yllä olevaa taulua en kuitenkaan jättänyt. Sain sen 9 eurolla, ihan uusi ja tuo teksti on niin puhutteleva, että kiinnitin sen samantien ruokailutilan seinään. Eleanor on erityisen viisas nainen, niinkuin useimmat naiset ovat! " The Future belongs to those who believe in the beauty of their Dreams."

Kirpputorilta ostin lisäksi ihan tuliterät kengät 3 eurolla, vanhan pitsireunaisen tyynyliinan 1,50 eurolla, ison sinkkiämpärin 6 eurolla ja pari pientä ruskeaa vanhaa apteekkipulloa. Valurauta-avaimet, pärekori, tuikkulyhty, Sian maljakko ja kerrosvati joutuivat jäämään niille sijoilleen. Voi olla, että joudun huomenna menemään ne ostamaan =D.

8 kommenttia:

 1. Arvaas mitä, kävin kyseisellä torilla pari päivää sitten ja eräs kirjevaaka jäi harmittamaan kun en ostanut. Olenkin tässä miettinyt pitäisikö se sieltä käydä poimimassa... Jahka enää siellä on... Työkaveri taannoin vinkkasi torista minulle ja nyt oli toinen kerta kun siellä kävin. Väkeä hurjasti kuin myös tavaraa..

  VastaaPoista
 2. Hei hanni!
  Kurvasin tänne vastavierailulle. Ja ajattelin jotta sinut laittaisin blogilistalleni! Tästä ihan kohtsilleen menen sen laittamaan. Löydän ihanan blogisi sitten helpommin!

  Minäkin tykkään kierrellä kirppareita. Liian harvoin vaan tulee kaupunkiin lähdettyä täältä maalta.

  kati Punaisesta torpasta

  VastaaPoista
 3. Kiitos kyläilystä meillä:) Sinulla ihastuttava blogi, ja nimikin on loistava;) Tulen toistekkin!

  Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  Mari

  VastaaPoista
 4. Kylläpä oli kivoja ostoksia kirppikseltä!

  ja juu, eihän se mahdottomuus ole vaikka joskus vielä kahviteltaisiinkin, näytätte nimittäin asuvan aikas lähellä meitä ;)

  VastaaPoista
 5. No johan pomppas, aina on kiva saada kahvikutsuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Siellä kirpputorilla oli aivan mahtava retroinen valkoruskea apilakangas tai oikeammin pöytäliina, käväisit mielessäni sen nähtyäni =D

  VastaaPoista
 6. löytöjä olet tehnyt...tuo dream teksti kyllä kolahtaa minuunkin
  mukavaa viikonalkua
  ilona

  VastaaPoista
 7. Löysin mutkien kautta tieni ihastuttavaan blogiisi. Mielelläni piipahdan toistekin :)

  Iloista viikon aloitusta!

  VastaaPoista
 8. Ohos mitä löytöjä sinulla kirpparilta..välillä löytää todella paljon ja toisinaan ei sitten yhtään mitään..

  Ja hienoja Tildailuja ed. postauksessa

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!