maanantai 27. syyskuuta 2010

Kylmä saa tulla

Eilen illalla vielä bloggaamisen jälkeen viimeistelin Siirin talviasusteet. Hattu on Bobosta ja huivin neuloin itse. Yhtenäisen ilmeen saamiseksi tein hattuun ja huiviin villakankaista ja napeista tuollaiset kukat somisteeksi. Tykkään niin kovin ruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmästä.


Talveksi Siirille on jälleen Minymon haalari. Tänä vuonna on tuo ihana raitakuosi. Viime vuonna oli ruskea pilkku-lehtikuvioinen ja sitä edellisenä vuonna on ruskea-vaaleanpunapallollinen. Minymon haalarit on ihan huippuhyviä ja mahtavan mallisia! Raitahattu on Prismasta. Tykkään, että on useita asusteita ja valinnanvaraa.


Kauppareissuille on tämä ELLEn pallokuosinen takki. Muorin lahja viime talvelta.


Ja LENNEn takki tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toppahousut pitäis vielä hankkia tähän takkiin kaveriksi. Hattu on ELLEn. Se on Huutis-löytö.


Itse taidan kulkea viime talvisessa tikkitakissa ja villakangastakissa. Nämä ihanat valkoiset saappaat kuitenkin oli pakko hankkia. Ihan vielä ei ole näiden aika, kun on karvat ja kaikki vuorina. Taidan ostaa valkoiset asusteet mustien takkien kaveriksi tänä vuonna. Tosin harmaa hattu on jo olemassa...hmmm...


Näin meillä ainakin pukeudutaan. Tässä muille inspiraatiota, ken tykkää samantyyppisistä kledjuista kuin meikäläinen =D
***
Nyt kutsuvat velvollisuudet. Pikkuprinsessa suihkuun, iltapalaa jne. Prinsessan nukkuessa tämä äityli keskittyy opintoihin.

3 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaa odotella talvea :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihanat yhdistelmaät,kyllä saapi talvi tulla.
  Ihanat noi kengät, jos saa kysyä mistä ne olet ostanut? Kelpaisi minulle myös:)

  Ihanaa sunnuntaita:)

  VastaaPoista
 3. Tilasin kengät Ellokselta, halvalla sai =D

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!