torstai 20. tammikuuta 2011

Myllerrys

Meillä kuulkaas tapahtuu. Huusholli on ihan hyrskyn myrskyn. Vanha televisio lähti tänään ja nyt ollaan ilman töllöä. Ja koska televisio vaihtuu, vaihtuu myös olohuoneen järjestys ja se on jo jotain. En ole paljon olohuoneen järjestystä muutellut vaikka ollaan asuttu tässä jo neljättä vuotta. Nyt siihenkin tulee muutos, kaikella todennäköusyydellä.

Ja koska tämä talous ei ole sellaisessa kunnossa, että kuvia voisi ottaa niin laitan tähän tällaisen kuvasarjan keittiön yhdestä kohdasta. Winegar, Oil, Pepper ja Salt-purkit ovat ihanaa valkoista huurrelasia tekstein.
Jään tästä nyt hiukkasen suunnittelemaan uutta olohuonetta ja orientoidun huomiseen opiskelupäivään. Tämä päivä oli mukava, mielenkiintoinen aamupäivä oman esimiesosaamisen ja muutosjohtamisen parissa. Ja opinnäytetyösuunnitelman esittelykin meni kivasti vaikka jännittikin. Mulla oli oikein PowerPoint-esitys, ihan itse tein eikä kukaan edes opastanut sen tekemisessä. Eikä lehtoreilla ollut esitykseeni paljon lisättävää. Joskus kyllä ylitän itseni totaalisesti ja nyt olen niiiiiin ylpeä itsestäni. Opinnoissa saa tunnustusta ja hetkittäin jopa muistaa kuinka on tärkeää antaa itselleen positiivista palautetta ja osata ottaa sitä vastaankin. Töissä harvemmin kukaan muistaa kehuskella paitsi kollega. Mä olen PRO!
Kannattaa muuten opiskella, läpi elämän =D Mulla toimii aivotkin ihan eri tavalla nykyään =D Eikä tule dementia =D

3 kommenttia:

 1. Vaudi, onnea=)

  Kuulostaa hyvältä.
  Voi olla, että minäki sitten, kun lapset kasvaa, lähden vielä opiskelemaan.
  Kaikki on vielä auki.
  Näin kotiäitinä voin tuon innon ja vireyden tuntea jo pelkästä kirjoituksestasi.
  Totta tuo, ettei pääse dementtia iskemään, kun on aivojumppaa;)
  Intoa ja ideoita uuden olkkarin laittamiseen.

  Hauskat purkit.

  VastaaPoista
 2. Minäkin liputan opiskelun puolesta, pitää aivot ja mielen virkeänä :)

  Kivat nuo sinun pullot

  VastaaPoista
 3. Onnea ja intoa opiskeluihin. Olen ajottain sitä vaihtoehtoa pyöritellyt myös mielessä, välillä on alkanut tuntumaan että nykyistä työtä ei eläkeikään jaksa tehdä. Mut en vaan oo keksiny, et mitä alaa mä opiskelisin...

  Myllerräs nyt kunnolla, jään innolla uusia kuviaodottelemaan :o)

  Mukavaa viikonloppua!
  -kisu-

  VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!