lauantai 29. lokakuuta 2011

Farkkujen uusi elämä

Ihana aurinkoinen lauantai täällä! Me ollaan tuusattu yökkärit päällä kokoa aamu, mutta kohta lähdemme nauttimaan auringosta ja ostamaan illaksi herkkuja, koska meillä on Hauskat Kotivideot-ilta tiedossa.

***
Silittelin ihanat tähtilakanat ja tyynyliinat kaappiin odottelemaan joulua. Ostin kaksi Gripsholmin tähti-pussilakanasettiä jo kesällä Resteamista Järvenpäästä. Nyt vasta sain ne pestyä ja silitettyä. Ostan aina kaikkea parillisen määrän, pussikanasettejä on aina kaksi samanlaista, pyyhkeitä ostan joko kaksi tai kuusi samanlaista, astioissa pätee samat säännöt.

***
Ja sitten niihin farkkuihin. Puhkikuluneet farkut saivat uuden elämän joulukoristeiden muodossa. Ompelin pari ripustettavaa kukkaa ja sitten erilaisia isoja sydämiä.




Kaivoin kaapista karkkikepit tuohon Amanada B:n Sweets-astiaan. Astian ostin reilu 2 vuotta sitten Jyväskylän Sokokselta alennushintaan. Astiassa oli ennen tuikkuja, mutta tuikut pääsivät järjestykseen kannellisiin lasiastioihin.



Nämä kuvat olisivat kaivanneet jotain vihreää. Pitäisi lähteä jonnekin metsään hakemaan havuja ja pikkuisen sammalta. Huomenna on taas Mäntsälä-päivä. Sisko tekee sunnuntailounaan ja huoltaa mun kynnet, Muori ja Vaari saavat uuden talonsa avaimet ja taidamme mennä kurkkaamaan miltä talo näyttää...


Mukavaa viikonloppua kaikille ja taas on tullut uusia lukijoita, tervetuloa!


16 kommenttia:

  1. Oiii, nuo kukkaset on erityisen hienoja!

    VastaaPoista
  2. Hih, mullakin on yökkäriaamu, tosin olen suihkun jäljiltä ollut koko aamupäivän (okei, kello on nyt puoli kaksi..) kylpytakissa.. Kyläilen blogeissa ja juon kahvia hiljaisessa kodissa :)

    Ihania ompeluksia ja muitakin juttuja sulla taas...!

    Kuule, äitini kaipailee keinutuoliinsa uutta pehmustetta/ istuinpäällistä.. Mulle tuli sut mieleen ja halusinkin kysyä, onnistuisko semmonen tilaustyö? Miten edettäis jos onnistuu?

    Hyvää viikonlopun jatkoa ja kivaa videoiltaa!

    Terkuin Liisa

    VastaaPoista
  3. Kauniita ompeluksia, kukkasiin ihastuin erityisesti. Mukavaa viikonloppua teille!:)

    VastaaPoista
  4. Ihania ompeluksia olet taas tehnyt! Taitava olet!
    Ihanat on myös tähtilakanat ja tyynyliinat!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Ihania ompeluksia.
    Menetkös geelauttaan kynnet? Mulla on ollut jo 1,5 vuotta geelikynnet..oon niin koukussa niihin.Harmi vain kun mulla kasvaa kynnet niin valtavaa vauhtia. Nytkin on hirmu pitkät..mutta onneksi on huolto ensiviikolla. Mä en oo uskaltanu oikein itse viilata, ettei tuu muotopuolia..hih

    Mukavaa viikonloppua<3


    ( Ps:Arvonta mun blogissa)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommenteista ja kehuista kaikille!

    Liisalle laitoinki s-postia =D

    Arja; kyllä mulla on taas NSI:n geelikynnet. Pidin lähes 2 vuotta taukoa ja sisko kun on kosmetologi ja kynsien laittaja niin saan helposti kynnet ja huollot =D
    Mullakin kasvaa kynnet geelien kanssa ihan huimaa vauhtia.

    VastaaPoista
  7. Voi vitsi miten ihanat tähti lakanat!!

    VastaaPoista
  8. Tulee aina hinku ommella, kun vierailen blogissasi :) Karkkikeppejäkin pitää laittaa kohta esille itsekin. Räpelsin perjantai iltana ranskalaisen manikyyrin itselleni ja laitoin vielä siihen rajakohtaan sellaiset söpöt valkoiset kukalliset kynsitarrat. Kylläpä on koreeta! :) Voi hyvin!

    VastaaPoista
  9. kauniita koristeita! farkkukangas on yksi suosikeistani.

    VastaaPoista
  10. Voi että miten ihanan näköistä. Sulla on aina niin kivoja ompeluksia, noi farkkujutut on tosi hienot!!

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  11. Ihanat nuo lakanat! Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  12. Oi ihania nuo farkkusydämmet :D osaisipa sitä itsekin ommella, mutta on kyllä niiiin peukalokeskelläkämmentä, ettei mitään toivoakaan!

    VastaaPoista
  13. Farkut ovat huippu-kierrätys-materiaalia! Itse tykkään kans paljon tehdä niistä. Ihania ompeluksia olet taas tehnyt!
    Mukavaa viikkoa!
    PS. Oletko ostanut polka-keppejä ihan normisti kaupasta vai saako niitä tukkuerinäkin jostain? Tarvetta olisi... :)

    VastaaPoista
  14. PiiaS: Olen ostanut karkkikepit Tarjoustalosta, siellä ne ovat olleet tosi edullisia, iso paketti.

    VastaaPoista

Tulen iloiseksi kommentistasi!