torstai 23. lokakuuta 2014

Ruusukulta - Rosegold


Nyt olen sitten taas keksinyt uuden villityksen. Keväällä jo alkoi rantautumaan tämä ruusukultamuoti Suomeenkin, mutta koska itse näköjään lämpenen aika hissukseen, olen ottanut tämän värin näin syksyn tullen omakseni.

***
Pikkuhiljaa on kotiin kantautunut ruusukullan sävyä. Viime viikonlopun visiitti Lahteen Finnmarin tehtaanmyymälään ei ollut turha. Sieltä valikoitui tuollainen ruusukullansävyinen kynttiläkippo muiden kynttilätuotteiden ohella ostoskoriini.

Jo kesähelteillä hankkimani kimalteiset tennarit pääsevät nyt vielä käyttöön ennen lumentuloa. Tähtihuivikin on roikkunut kaapissa jo hyvän aikaa, mutta sopii nyt tähän värimaailmaan hyvin.

Ja muut asusteet täytyy tietenkin olla myös ruusukullan sävyisiä. Rannekelloa en ole käyttänyt sitten teinivuosien, mutta nyt on taas harjoittelu paikallaan. On tuo kello niin upea!

Kylmiä ilmoja jo ennakoiden, on nyt tekeillä tuubihuivi Novitan Rose Mohairista. Löysin langat Kärkkäisen poistolaarista edulliseen hintaan. Sävy on vissiin jo sesongin ulkopuolelta, mutta sopii niin mainiosti tähän mun ruusukultateemaan.




Paidat ja topit olen ostanut kaikki kirpputoreilta. Vähän loistetta harmaaseen arkeen.







Ja kaapista löytyi niinikään kesällä hankkimani ruusukullansävyinen kynsilakka. 

Sisustuksessa en ole kovin paljon ruusukultaa nähnyt, mutta ehkä se on vielä tulossa...

Ruusukulta sopii muuten kivasti yhteen nyt niin trendikkään harmaan kanssa ja eipä tuo konjakin sävyynkään yhdistettynä ihan huono ole. Ihana väri ja vaihtelua iänikuiselle hopealle ja keltakullalle. Sopii tuo muuten kivasti mun teräskorujenkin kanssa yhdistettynä.

Onkos sulla joku ehdoton syysvärisuosikki tai väriyhdistelmäsuosikki?

Hanni

13 kommenttia:

  1. Onpa kauniita juttuja !!! Mä olen vannoutunut hopean ystävä, mutta postauksesi sai kyllä jotain värähtämään...taisin saada pienen tartunnan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen tykännyt aina hopeakoruista. Viimeisimmät kuukaudet olen sonnustautunut Nominationin Chic-sarjaan joka on valloittava. Siis terästä nuo korut, mutta hopeaa on niihin helppo yhdistää.
      Ruusukulta on varmasti ohimenevä trendi, mutta yhdistelen sitä nyt aikani miten haluan. Katsotaan kuinka kauan intoa riittää =D

      Poista
  2. Tosi kauniita hankintoja! <3 Onko muuten tuo Dermosilin kynsilakka millaista laadultaan? :)
    Mukavaa torstai-iltaa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Osa noista Dermosilin lakoista on huonoja, siis, että täytyy laittaa monta monituista kerrosta ennenkuin on hyvä. Tämä ruusukullan sävy tai oikeammin Silverpink on peittävä ja kestävä sävy. Hintaan (3,90e) nähden on ihan ok ja kestää kynsissä useamman päivän. Vertaisin näitä Lumenen lakkoihin.

      Poista
  3. Ihastuttavan näköisiä sävyjä<3

    VastaaPoista
  4. Täällä toinen ruusukullan ystävä. Koruja löytyy ja viimeisin ostos Lindexin collegepusero, jossa ruusukullan värisillä paljeteilla teksti Ooh lalaa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu. Täytyykin tsekata tuo Lindexin mallisto =D

      Poista
  5. Ahaa, tuo sävy on ruusukulta nimeltään :) Minulla on tänä syksynä ehdoton lemppari harmaan ja punaisen yhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, semmoinen se on. Harmaa on mulle kans nyt tärkee väri pukeutumisessa. Siihen onkin helppo yhdistellä kaikenlaista.

      Poista
  6. Kyllä näyttää kivalle! Täälläkin ollaan ruusukullan ystävä, mutta paljon se ei ainakaan sisustuksessa näy, asusteissa hiukan enemmän. Lisääkin siis sais olla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä kiertelen joka paikassa ruusukullan kiilto silmissä :)

      Poista

Tulen iloiseksi kommentistasi!